Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Internet Marketing

5 Link in Bio Εργαλεία για το Instagram Βιογραφικό και όχι μόνο

5 Link In Bio εργαλεία για το βιογραφικό σας στα social media

Το Instagram μας δίνει μόνο ένα URL με δυνατότητα κλικ στο βιογραφικό μας, οπότε είναι σημαντικό να το βελτιστοποιήσουμε και να το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα και προς όφελος της επιχείρησής μας – και τα “Link In Bio” εργαλεία θα μας δώσουν την πολυπόθητη λύση!

Ανάλογα με το εργαλείο που χρησιμοποιείτε θα μπορέσετε να αυξήσετε τις επισκέψεις, να δείτε στατιστικά σε κλικ, να πραγματοποιήσετε πωλήσεις και να μάθετε ακριβώς τα έσοδα σας από το Instagram.

Ας δούμε μερικά εργαλεία Link In Bio – 8 κορυφαία και εύχρηστα εργαλεία για το ένα ολοκληρωμένο βιογραφικό στο Instagram:

Link In Bio Tools #1: Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις από το Instagram με το Linkin.bio από το Later

Εάν αναζητάτε έναν τρόπο να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις από το Instagram, ίσως θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Linkin.bio Later

Ένας από τους ισχυρότερους συνδέσμους στα Link in Bio εργαλεία στην αγορά, το Linkin.bio σάς επιτρέπει να μετατρέψετε τη ροή σας Instagram σε μια σελίδα προορισμού με δυνατότητα κλικ, βελτιστοποιημένη για κινητά, ώστε οι followers σας να μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν, είτε πρόκειται για ανάρτηση ιστολογίου, άρθρο ειδήσεων ή μια συγκεκριμένη σελίδα προϊόντος.

Μπορείτε να προσθέσετε πολλούς συνδέσμους σε κάθε ανάρτηση Linkin.bio, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε στους followers σας πολλές επιλογές να επιλέξουν κατά την παρακολούθηση της ροής σας στο Instagram.

Link In Bio Tools #2: Linktr.ee

Ένας από τους πιο δημοφιλείς συνδέσμους στα βιολογικά εργαλεία στη λίστα μας, το Linktr.ee σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια responsive σελίδα προορισμού βελτιστοποιημένη για κινητά, με links προς τις ιστοσελίδες που θέλετε να μοιραστείτε με τους followers σας – όπως το blog σας, άλλους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ή ακόμη και το e-shop σας.

Το Linktree είναι απλό και εύχρηστο. Η αλλαγή των URL διευθύνσεων στο Linktree είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να αλλάζετε τη θέση των συνδέσμων σας εύκολα.

Αποθήκευση links:

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Και αυτό ήταν! Τώρα, προσθέστε το κύριο link του linktree στο προφίλ σας στο Instagram! Ο σύνδεσμος αυτός θα εμφανίζεται με πρόθεμα: linktr.ee/το όνομα που έχετε δώσει και αντιπροσωπεύει το προφίλ σας στο Instagram και όχι μόνο, αφού μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και σε άλλα προφίλ σας στα social media.

Link In Bio Tools #3: Campsite

Το Campsite εμπορεύεται τον εαυτό του ως σελίδα προορισμού και θα συμφωνήσουμε.

Το εργαλείο αυτό, διαθέτει εύχρηστη διεπαφή για την προσαρμογή της σελίδας προορισμού σας – μπορείτε να ανεβάσετε το λογότυπό σας, να αλλάξετε το χρώμα του φόντου, ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα προσαρμοσμένο domain – επί πληρωμή – ενώ η προσθήκη των links είναι πολύ εύκολη διαδικασία.

Το Campsite διαθέτει κάποιες βασικές δυνατότητες ανάλυσης στατιστικών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας παρακολούθησης της γεωγραφικής τοποθεσίας από όπου σας επισκέπτονται οι χρήστες, πόσα links επισκέπτονται την ημέρα και πολλά άλλα.

Μόλις ο σύνδεσμός σας ενεργοποιηθεί, μπορείτε να προσθέσετε την URL διεύθυνση του Campsite στο προφίλ σας στο Instagram ή σε οποιοδήποτε άλλο social media profile θέλετε.

Το PRO Campsite κοστίζει 7$/μήνα, αλλά προσφέρει και μια δωρεάν έκδοση με περιορισμένες δυνατότητες.

Link In Bio Tools #4: Tap Bio

Το Tap Bio σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια mini ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας “Cards”, που μοιάζουν με τις σελίδες μιας ιστοσελίδας.

Οι επισκέπτες σας μπορούν να δουν τα cards σας (όπως κάνουν με τις Ιστορίες Instagram) και υπάρχουν αμέτρητες διαφορετικές κάρτες για να διαλέξετε. Από μια “Simple” card με μόνο μία παρότρυνση για δράση στο χρήστη έως “Instagram Links” cards που εμφανίζει τις αναρτήσεις σας στο Instagram με συνδέσμους!

Ξεκινώντας, δημιουργείτε την κάρτα προφίλ σας, η οποία περιλαμβάνει το όνομά σας, τον τίτλο σας, συνδέσμους προς τα άλλα προφίλ σας στα κοινωνικά μέσα, μία φωτογραφία και βιογραφικό. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες κάρτες πατώντας το σύμβολο “+” στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας και ρυθμίζοντας τις με τα εργαλεία επεξεργασίας που διαθέτει το Tap Bio.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Όταν είστε έτοιμοι, κάντε αντιγραφή-επικόλληση το link του Tap Bio στο βιογραφικό σας στο Instagram και είστε έτοιμοι!

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επί πληρωμή, ξεκινώντας από $5/μήνα, όμως προσφέρεται επίσης μια δωρεάν έκδοση του εργαλείου αυτού με τις βασικές δυνατότητες!

Link In Bio Tools #5: Link-tube – FREE

Το Link-tube επιτρέπει στον χρήστη να δημιουργήσει ένα μενού σαν αυτό της ιστοσελίδας του, με τα κύρια links που επιθυμεί να εμφανίζονται. Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε τα links, να προσθέσετε τα social media profil σας, να αλλάξετε χρώματα ακόμα και να προγραμματίσετε το πότε θα εμφανιστούν τα links σας.

Όμως το πιο σημαντικό, είναι ότι όλα αυτά, τα προσφέρει Δωρεάν!

Δείτε ένα βίντεο για το πώς θα ξεκινήσετε με το link-tube:

Διαθέτει ένα ιδιαίτερα εύχρηστο περιβάλλον και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάζετε τα links. Δίνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ένα link που τα περιέχει όλα ώστε να το προσθέσετε σε όλα τα social media profil σας. Μπορείτε να ελέγχετε και τα στατιστικά σας, τα κλικ σε συνδέσμους σας και έτσι να προσαρμόζετε το προφίλ σας στις προτιμήσεις των followers σας!

Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας το δικό σας αντιπροσωπευτικό Link In Bio εργαλείο και θα θέλαμε να μας γράψετε στα σχόλια τα δικά σας link in bio εργαλεία που τα χρησιμοποιείτε, είναι εύχρηστα και δυναμικά!

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Internet Marketing

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω μερικά marketing tips για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας τη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο....

Internet Marketing

Οι μηχανές αναζήτησης προωθούν σε μεγάλο βαθμό τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων (social media) στα αποτελέσματα τους, όμως οι λογαριασμοί Instagram είναι ιδιαίτερα δύσκολο να...

Content Marketing

Αν σας ενδιαφέρει ως επιχείρηση να εμφανίζεστε στις τοπικές αναζητήσεις, τότε βελτιστοποιήστε σωστά τον επαγγελματικό λογαριασμό σας στο Instagram. Και αν δεν έχετε ιδέα...

Internet Marketing

Τελικός στόχος της τοπικής βελτιστοποίησης είναι να προσεγγίσετε τον σημερινό καταναλωτή, ο οποίος είναι πιθανότερο να αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο για αυτό που έχει...

Google Plus

Εάν είστε ένας από τους λίγους χρήστες του διαδικτύου που χρησιμοποιούν το Google plus ως απλό προφίλ και όχι ως επιχείρηση, έχετε κατά νου...

Internet Marketing

Το brand, η εξυπηρέτηση πελατών και οι προσφορές μιας online επιχείρησης είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία της. Ωστόσο, δε μπορεί να πετύχει χωρίς...

SEO

Μπορείτε να έχετε το καλύτερο προϊόν στον κόσμο, αλλά χωρίς αποτελεσματική διαφήμιση, κανείς δεν θα το γνωρίσει. Επειδή έχετε ξεκινήσει την ιστοσελίδα σας στο...

Internet Marketing

Το marketing με τα φυλλάδια που τα έβρισκες στριμωγμένα ανάμεσα στους υαλοκαθαριστήρες, έχει πλέον ψηφιακό χαρακτήρα. Σήμερα όμως  επιτυγχάνεται χάρη στην αγαπημένη τεχνολογία όλων,...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js