Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Εφαρμογές

Δωρεάν Online Εφαρμογές για να φτιάξεις το τέλειο Βιογραφικό!

Online Εφαρμογές δημιουργίας Βιογραφικού

Έφτασε η στιγμή να φτιάξεις ένα βιογραφικό, αλλά δεν ξέρεις πώς; Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές εφαρμογές για εσένα, διάλεξε την καλύτερη και ξεκίνα.

Online Εφαρμογές για Βιογραφικό Σημείωμα

1. Resume

Resume - δημιουργία βιογραφικού

Η εύκολη διαχείριση του Resume, το καθιστά εξαιρετικά φιλικό προς τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι αναζητούν τον τρόπο με τον οποίο θα φτιάξουν ένα άψογο και πάνω από όλα σύγχρονο βιογραφικό σημείωμα.

Δίνει τη δυνατότητα επιλογής template και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπεύει την κάθε στιγμή και ταιριάζει στην κάθε περίσταση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο βιογραφικό ή να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε ένα ήδη υπάρχον.

Τα υπόλοιπα είναι με βήματα και είναι πολύ απλά. Δίνει επίσης τη δυνατότητα να προσθέσεις τις πληροφορίες σου από το Facebook ή το LinkedIn.

Ξεκίνα εδώ: livecareer.com/build-resume

2. CV Maker

CV Maker - Δημιουργία βιογραφικού στα ελληνικάΤο CV Maker σου επιτρέπει να φτιάξεις το βιογραφικό σου σημείωμα επιλέγοντας ανάμεσα σε μερικά δωρεάν templates, ενώ αν επιθυμείς περισσότερα θα πρέπει να πληρώσεις. Συμπληρώνεις τα απαραίτητα πλαίσια, ενώ μπορείς να αφήσεις και κάποια κενά σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να τα συμπληρώσεις όλα.

Πριν κατεβάσεις το βιογραφικό, μπορείς να επιλέξεις και ένα από τα δωρεάν styles, όπως Executive, Elegant, κοκ.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις ένα βιογραφικό στη γλώσσα σου. Για παράδειγμα, επιλέγεις “Ελληνικά” πάνω δεξιά πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία.

Ξεκινήστε: cvmkr.com/gr/CV/new#0

3. TopCV

topcv - δημιουργία βιογραφικούΤο topcv απαιτεί να εγγραφείς πριν ξεκινήσεις, είτε με το e-mail σας, είτε μέσω facebook, είτε μέσω twitter. Παρέχει μερικά σύγχρονα free templates, ενώ στην επεξεργασία του είναι εξαιρετικά εύχρηστο, δίνοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του βιογραφικού σαν απλός κειμενογράφος.

topcv - επεξεργασία βιογραφικού

Ξεκινήστε: topcv.me/resume-templates

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

4. HipCV

Το HipCV είναι μία εντελώς δωρεάν εφαρμογή για να δημιουργήσεις ένα βιογραφικό σημείωμα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε επαγγελματικά templates και να βρεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει καλύτερα. Η διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων σου, γίνεται πανεύκολα! Μπορείς να αποθηκεύσεις το βιογραφικό ως .pdf ή να το μοιραστείς στα social media. Είναι εντελώς δωρεάν!

Ξεκίνα εδώ: hipcv.com

Εσείς ποια εφαρμογή δημιουργίας βιογραφικού χρησιμοποιήσατε ή χρησιμοποιείτε; Απαντήστε μας το σχόλιο σας, ώστε να μεγαλώσουμε τη λίστα μας!

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Ασφάλεια

Σας ετοιμάσαμε μια ανανεωμένη λίστα με δωρεάν και ενημερωμένα Antivirus τα οποία έχουν ευρεία χρήση παγκοσμίως, από προσωπικούς υπολογιστές, μέχρι και επαγγελματικούς servers.

Ασφάλεια

Το DDoS (Distributed Denial of Service) είναι ένας τύπος επίθεσης σε websites που χρησιμοποιώντας κακόβουλα ρομπότ. Σε μια επίθεση DDoS, οι hackers χρησιμοποιούν bots...

Domain - Όνομα χώρου

Προσπαθείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη των DNS σας; Αυτό σας βοηθά να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση ενός webiste.

Internet Marketing

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω μερικά marketing tips για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας τη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο....

Google

Θέλετε να εγκαταστήσετε το Google Analytics στο WordPress; Η γνώση του τρόπου με τον οποίο το κοινό σας αλληλεπιδρά με το site σας είναι...

Internet Marketing

Τελικός στόχος της τοπικής βελτιστοποίησης είναι να προσεγγίσετε τον σημερινό καταναλωτή, ο οποίος είναι πιθανότερο να αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο για αυτό που έχει...

Εικόνες και γραφικά

Σας παρουσιάζω μερικές εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας που ανακάλυψα με την έρευνά μου και τις δοκίμασα! Διαλέξτε την καταλληλότερη και ξεκινήστε τα μαγικά σας!

Internet Marketing

It’s the most wonderful time of the year! λέει ένα τραγούδι και δεν έχει και άδικο! Εγώ θα έλεγα και αγχωτική συνάμα εποχή του...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js