Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

SEO

Πώς θα αυξήσω την κυκλοφορία στο Site μου;

Οι άνθρωποι συνήθως, έχουν τη λανθασμένη αντίληψη πως όσο περισσότερες λέξεις -κλειδιά χρησιμοποιείς, τόσο καλύτερη θα είναι η περιεκτικότητα του άρθρου. Όμως, όσες στοχευμένες λέξεις-κλειδιά κι αν χρησιμοποιήσεις, αν ο χρήστης δεν κατανοεί αυτά που διαβάζει, ποτέ δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί πραγματικά για το site, το περιεχόμενό του και τις υπηρεσίες σου. Πρέπει να ενσωματωθούν αναλογικά, με στενά συνδεδεμένες λέξεις και με σταθερή ροή ιδεών.

Σκοπός: να γίνονται στους ανθρώπους όσο το δυνατόν περισσότερο κατανοητές οι υπηρεσίες που προσφέρεις.

Παρακάτω, θα βρεις ορισμένες στρατηγικές SEO, που όχι μόνο θα βελτιώσουν τη διαδικτυακή κυκλοφορία στο site σου, αλλά θα αποκτήσεις και μια ευρεία φήμη στο Διαδίκτυο.

Το μεγαλύτερο SEO πελατολόγιο στην Ελλάδα  

ΕΔΩ

1. Βελτιστοποίηση Περιεχομένου

Το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, αποτελεί συχνά την “καρδιά” της ιστοσελίδας. Ο καλός σχεδιασμός και η εύκολη περιήγηση, θα πρέπει να συνδυάζονται με ένα άψογο περιεχόμενο, εμπλουτισμένο με επιχειρηματικού προσανατολισμού λέξεις-κλειδιά και βασικές φράσεις.

Η διαχείριση του περιεχομένου, είναι εξίσου σημαντική τόσο για τον απλό χρήστη, όσο και από πλευράς SEO. Το περιεχόμενο στην ετικέτα της επικεφαλίδας, στην ετικέτα τίτλου και στην ετικέτα περιγραφής, πρέπει να βελτιστοποιηθεί με συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, ώστε να εντοπίζονται και να ευρετηριάζονται εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης. Ενώ την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκουν το περιεχόμενο ευανάγνωστο και ιδιαίτερα κατατοπιστικό.

2. Φτιάξε σύντομες προτάσεις, σε σύντομες παραγράφους

Κάθε φορά που γράφεις το άρθρο σου, απέφυγε να γράφεις πολύπλοκες και μεγάλες προτάσεις. Θα πρέπει να είναι σύντομες και η ιδέα να περιλαμβάνεται σε μία μόνο φράση. Όταν πρόκειται για ένα πολύπλοκο θέμα, μπορείς να το αναλύσεις με κουκκίδες, ώστε να γίνει πιο ευανάγνωστο και κατανοητό.

billionphotos-1854168Οι χρήστες του Διαδικτύου, συνήθως κάνουν αναζήτηση, γκουγκλάροντας με διάφορες φράσεις. Αν γράφεις μεγάλες προτάσεις και με κόμματα χωρισμένες, είναι δύσκολο να ανιχνευθούν. π.χ. Αν θέλεις η πρότασή σου να έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη, χρησιμοποίησε αρχικά το σύνδεσμο “Ωστόσο” . Για να αποφύγεις τη συχνή χρήση του “και” , ξεκίνα την επόμενη πρόταση με την ιδέα που είχε αναφερθεί πριν και συνέχισε με αυτόν τον τρόπο.

3. Χρησιμοποίησε υπερσυνδέσμους στο περιεχόμενο

Βάλε υπερσυνδέσμους (links), ώστε να διευκολύνεις τους αναγνώστες σου στην πλοήγηση. Αν το site σου σχετίζεται με το SEO, τότε μία υπερσύνδεση στη λέξη “Search Engine Optimization” , θα σε μεταφέρει σε μια ιστοσελίδα με σχετικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα,  “Δωρεάν εργαλεία Search Engine Optimization (SEO) ” .

4. Χρήση RSS feed και Διανομή Συνδέσμων

Ξεκίνα να δημοσιεύεις το περιεχόμενο και το προφίλ δραστηριοτήτων σου, μέσω αναρτήσεων σε Blogs και με RSS feed.

  • billionphotos-657925Τα RSS feed επιτρέπουν να ενημερώνεται ο χρήστης άμεσα για όλα τα νέα θέματα της ιστοσελίδας σου. Μόλις δημοσιευθεί κάποιο νέο θέμα, μέσω κάποιου ειδικού προγράμματος RSS, εμφανίζει στην οθόνη του χρήστη τον τίτλο και την περίληψη, καθώς και το σύνδεσμο, ώστε αν θέλει να το διαβάσει ολόκληρο.
  • Κάνοντας Διανομή Συνδέσμων, μπορείς μέσω του περιεχομένου της σελίδας σου, να πραγματοποιήσεις σύνδεση με εξωτερικές πηγές, όπως εκπαιδευτικά προγράμματα και διάφορα άρθρα, αυξάνοντας τη δημοτικότητα του site σου, καθώς συνδέεται με site άλλων αρθρογράφων που το θέμα τους σχετίζεται με το περιεχόμενό σου.

Η Διανομή Συνδέσμων, οφείλει να εξυπηρετεί τους αναγνώστες και να είναι σχετική.

5. Link Building

Μία σωστή στρατηγική Link Building, θα “χτίσει” ένα ολόκληρο δίκτυο από links και πάνω από όλα, θα φροντίσει για τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου, το οποίο ο χρήστης θα θέλει οπωσδήποτε να μοιραστεί. Βοηθά στο να καταφέρεις υψηλή δημοτικότητα, με ποιοτικές εισερχόμενες συνδέσεις προς την ιστοσελίδα σου. Όσο πιο δημοφιλές και ποιοτικό είναι ένα website, τόσο πιο πολύ θα μετράνε οι συνδέσεις που έρχονται από αυτή τη σελίδα. Για παράδειγμα η Βικιπαίδεια. Με χιλιάδες links προς αυτήν, το Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης, καταλαβαίνουν ότι μάλλον πρόκειται για ένα δημοφιλές και αξιόπιστο site. Οπότε, “ανεβάζουν” τις σελίδες της στα αποτελέσματα των αναζητήσεων, ενώ παράλληλα θα μετράει περισσότερο ένα link από τη Βικιπαίδεια προς εσένα.

Για αποτελεσματική προώθηση website στις μηχανές αναζήτησης, χρειάζεται ένα ευρύ φάσμα από εξειδικευμένες τεχνικές και διαδικασίες, συνδυάζοντας σωστή μελέτη, ορθές πρακτικές SEO, αξιόπιστο web-hosting και standards διεθνών προδιαγραφών, στην κατασκευή ενός website.

Φτιάξε τη δική σου εταιρική ιστοσελίδα, σήμερα:
Έναρξη

πηγή:linkedin.com

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

 

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Google

Και οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας, από τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης, έπεσαν κατακόρυφα.

Google

Το Schema είναι ένας ειδικός τύπος κώδικα HTML που προστίθεται στον ιστότοπό σας στο WordPress και προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό σας...

Internet Marketing

Συνήθως αναζητάμε τρόπους και τεχνικές για την SEO ενίσχυση της ιστοσελίδα μας, που συχνά μας οδηγούν σε πρακτικές που δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς...

Κατασκευή eshop

Η ταχύτητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός eshop. Δεν βελτιώνει μόνο την εμπειρία των πελατών, αλλά επηρεάζει άμεσα τις μετατροπές (conversion...

Blog

Ποια είναι η συνταγή για ένα αξιόλογο περιεχόμενο που σε εκτοξεύει στο SEO στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων; Το Content Marketing ή αλλιώς Marketing...

CMS

Ίσως έχετε ακούσει για συνδέσμους nofollow, αλλά δεν είστε σίγουροι τι είναι ή γιατί πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας...

CMS

Θέλετε να καταργήσετε την ημερομηνία από τις διευθύνσεις URL του WordPress; Το WordPress διαθέτει μια δομή διευθύνσεων URL φιλικών προς το SEO. Αυτό περιλαμβάνει...

Google

Ήρθε το 2020, και όσοι ασχολούνται με το SEO θα γνωρίζουν ήδη το πόσο έχει αλλάξει μέσα στην τελευταία δεκαετία. Το 2010, δεν ξέραμε...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js