Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Κατασκευή eshop

Πώς να δημιουργήσετε έξυπνα κουπόνια στο WooCommerce

Αρκετοί από τους αναγνώστες μας μας ρώτησαν πώς να δημιουργήσουν έξυπνα κουπόνια στο WooCommerce για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και το traffic στο e-shop τους.

Αν θέλετε να προχωρήσετε πέρα από τα κλασικά ενσωματωμένα κουπόνια του WooCommerce όπως αγοράστε ένα κουπόνι, δωρεάν κουπόνι κ.λπ., τότε διαβάστε παρακάτω πως τα δημιουργούμε.

Τι μπορείτε να κάνετε με τα έξυπνα κουπόνια για το WooCommerce

Τα έξυπνα κουπόνια (ή προηγμένα κουπόνια) είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας.

Αντί απλώς να προσφέρετε στους πελάτες σας μια γενική έκπτωση σε όλα στο καλάθι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έξυπνα κουπόνια για να κάνετε κάθε είδους έξυπνα πράγματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κουπόνι “buy one get one” που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν ένα προϊόν και να αποκτήσουν ένα άλλο δωρεάν. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις ή ακόμα και να καθαρίσετε το απόθεμα σας που δεν κινείται.

Θα μπορούσατε ακόμη και να δημιουργήσετε ένα δωρεάν κουπόνι δώρου. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεγαλώσετε τη λίστα των email σας, να ανταμείψετε τους καλούς πελάτες σας και να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να δοκιμάσουν ένα νέο προϊόν.

Μπορεί να πιστεύετε ότι η δημιουργία αυτών των τύπων κουπονιών για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα ήταν περίπλοκη και θα απαιτούσε τεχνικές γνώσεις. Τα καλά νέα είναι ότι είναι πραγματικά απλό.

Θα σας δείξουμε πώς να δημιουργήσετε έξυπνα κουπόνια χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Advanced Coupons για το WooCommerce.

Διαβάστε επίσης: Πως να δημιουργήσετε ένα Online Ηλεκτρονικό Κατάστημα e-Shop με το WooCommerce

Δημιουργήστε έξυπνα κουπόνια με πρόσθετο Advanced Coupons

Το Advanced Coupons είναι το καλύτερο πρόσθετο κουπονιού στο WordPress. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έξυπνα κουπόνια για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Αρχικά, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την προσθήκη Advanced Coupons.

Μόλις το κάνετε αυτό, θα βρείτε την σελίδα ρυθμίσεων κουπονιού στη σελίδα WooCommerce »κουπόνια στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος κουπονιού, ξεκινήστε κάνοντας κλικ στην επιλογή “Προσθήκη νέου” και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τον κωδικό κουπονιού που έχετε επιλέξει στο επάνω μέρος της οθόνης.

Τα προχωρημένα κουπόνια σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε όλα τα είδη κουπονιών “αγοράστε 1+1” (BOGO) Δεν χρειάζεται απαραίτητα να δώσετε κάτι δωρεάν. Αντίθετα, θα μπορούσατε να έχετε μια προσφορά “αγοράστε ένα σε μισή τιμή”.

Ένα κουπόνι BOGO θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τα άτομα που βρίσκονται στη λίστα των email σας να κάνουν την πρώτη τους αγορά. Μπορεί επίσης να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε την επαναλαμβανόμενη αγορά από υπάρχοντες αγοραστές.

Για να δημιουργήσετε ένα κουπόνι BOGO χρησιμοποιώντας Advanced Coupons, μεταβείτε στο WooCommerce »Coupons και προσθέστε ένα νέο κουπόνι. Κάντε κλικ στην καρτέλα BOGO και ορίστε τους όρους σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους προσφορών, συμπεριλαμβανομένου του “buy two get one” ή κάτι παρόμοιο. Το στοιχείο που κερδίζει ο πελάτης δεν χρειάζεται να είναι δωρεάν. Αντ ‘αυτού, θα μπορούσατε να το μειώσετε με οποιοδήποτε ποσοστό θέλετε

Εδώ, δημιουργήσαμε μια προσφορά όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν οποιοδήποτε μπλουζάκι και να πάρουν ένα πράσινο μπλουζάκι δωρεάν.

TIP: Τα κουπόνια BOGO είναι πιο αποτελεσματικά όταν προσφέρετε ένα δωρεάν προϊόν που σχετίζεται με ένα άλλο. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε χειμωνιάτικα ρούχα, μπορείτε να προσφέρετε ένα δωρεάν ζευγάρι γάντια με κάθε καπέλο.

Τελικές συμβουλές και βέλτιστες πρακτικές
Τα έξυπνα κουπόνια είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε τις πωλήσεις και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από το κατάστημά σας.

Είναι καλή ιδέα να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους κουπονιών για να δείτε ποιο λειτουργεί καλύτερα με το κοινό σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να τροποποιήσετε και να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να σας βοηθήσει να μάθετε πώς να δημιουργείτε έξυπνα κουπόνια στο WooCommerce.

blank
Συγγραφέας

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης PHP για το site σας βελτιώνει την απόδοση και την ταχύτητα. Ωστόσο, μερικές φορές η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων...

Επιχειρήσεις

Πώς θα αυξήσω τις πωλήσεις μέσω του eShop μου σταδιακά και επιτυχημένα; 

Κατασκευή eshop

Η ταχύτητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός eshop. Δεν βελτιώνει μόνο την εμπειρία των πελατών, αλλά επηρεάζει άμεσα τις μετατροπές (conversion...

Κατασκευή eshop

Σήμερα, το 2021, προτιμάται να κάνουμε σχεδόν τα πάντα (εργασία, αγορές, ψυχαγωγία κ.λπ.) μέσω internet. Επομένως η κατασκευή eshop, είναι απαραίτητη για μια εταιρεία....

CMS

Θέλετε να ενσωματώσετε το Slack στο WordPress site σας ή στο κατάστημα WooCommerce; Το Slack είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ομαδικής επικοινωνίας που σας επιτρέπει...

Κατασκευή eshop

Οι περισσότεροι πελάτες προτιμούν να ψωνίζουν σε e-shop αντί να επισκέπτονται φυσικά καταστήματα. Πρόσφατα, το Marist College και το Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο (NPR) δημιούργησαν...

Κατασκευή eshop

Το WooCommerce είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για την κατασκευή eshop σήμερα στο Διαδίκτυο. Βασισμένο στην πλατφόρμα WordPress που αναπτύχθηκε από την...

Κατασκευή eshop

Οι πελάτες έχουν αγκαλιάσει τις διαδικτυακές αγορές, τα στοιχεία πωλήσεων λιανικού ηλεκτρονικού εμπορίου μέχρι το τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2019 αναφέρουν ότι οι...

Advertisement