Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Κατασκευή ιστοσελίδας

Μπορώ να φτιάξω μόνος μου, την ιστοσελίδα μου;

Business Website

Φυσικά και μπορείτε! Και αστροναύτες μπορείτε να γίνετε, αλλά θα πρέπει να αφήσετε την δουλειά σας, για να μάθετε πως θα το πετύχετε αυτό!

Μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, αρκεί να έχετε χρόνο.

– Τι εννοώ; Ο λιγότερος δυνατός χρόνος που χρειάζεστε είναι:

 • Τουλάχιστον 5 χρόνια για να τελειώσετε μια σχολή για web developers,
 • 3-4 χρόνια για να παρακολουθείτε τα απαραίτητα σεμινάρια, ατελείωτες ώρες μπροστά από έναν υπολογιστή,
 • τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων και τότε ναι μπορείτε να φτιάξετε μια αξιοπρεπή ιστοσελίδα μόνος σας.

Ας υποθέσουμε ότι είστε γιατρός. Έρχεται ο ασθενής και σας λέει: Γιατρέ έχω πρόβλημα υγείας, μπορώ να το διαγνώσω μόνος μου;

Όπως καταλαβαίνετε, χρειάζεστε έναν επαγγελματία για να κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας. Μόνο ένας επαγγελματίας, είναι αυτός που θα κάνει το ποσό που επενδύσατε για την ιστοσελίδα σας να έχει αξία.

Κοινώς αφού αποφασίσατε να μπείτε στο χορό, χορέψτε σωστά, γιατί θα σας ποδοπατήσουν και θα σπαταλήσετε του κόσμου τα λεφτά και τον χρόνο σε γιατρούς να σας περιποιούνται τα τραύματα.

Μιλάμε πάντα για επαγγελματίες web developers και όχι για πιτσιρικάδες που θα βγάλουν το χαρτζιλίκι τους από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας και μετά θα εξαφανιστούν.

Ένας επαγγελματίας κατασκευαστής ιστοσελίδας, μπορεί να σας εξασφαλίσει την επιτυχία της ιστοσελίδας σας και να σας παρέχει συνεχή υποστήριξη για την ιστοσελίδα σας.

Τι μου προσφέρει ο επαγγελματίας;

Από πού να αρχίσω! Θα σας πω τα βασικά:

 1. Τεχνική Υποστήριξη
  Πολύ σημαντικό, κάτι παθαίνει η ιστοσελίδα σας και δεν “παίζει”, μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να σας την φτιάξει.
 2. Επαγγελματικός Server
  Η ιστοσελίδα σας πρέπει να φιλοξενείται σε CDN server ώστε να είναι συνεχώς ONLINE .
 3. Επαγγελματικά emails
  Ένας επαγγελματίας μπορεί να σας παρέχει επαγγελματικά emails χωρίς τεχνικά προβλήματα.
 4. Ασφάλεια
  Ο σωστός επαγγελματίας, θα κάνει συχνά Back up, αναβαθμίσεις, έλεγχο και ότι χρειάζεται για να είναι ασφαλής η ιστοσελίδα σας.
 5. Οικονομία
  Με την επιλογή ενός σωστού επαγγελματία θα κάνετε οικονομία, καθώς δεν θα πληρώνετε συνέχεια “μερεμέτια” για την ιστοσελίδα σας.
 6. Ορθές τακτικές προώθησης
  Δεν κινδυνεύετε από “κομπογιαννίτικες” τακτικές SEO που θα βλάψουν την ιστοσελίδα σας.
 7. Κέρδος
  Ένας επαγγελματίας θα κατασκευάσει για εσάς ένα website που θα έχει επισκεψιμότητα. Εκείνος θα σας συμβουλεύσει για το σωστό marketing.

Με ποιο κριτήριο επιλέγω επαγγελματία;

Με τα αποτελέσματα φυσικά. Αυτά μαρτυρούν και την εμπειρία του κατασκευαστή. Και όταν λέμε αποτελέσματα εννοούμε πραγματικά αποτελέσματα με παραδείγματα και όχι γενικά και αόριστα.

Όταν σας λένε για παράδειγμα για responsive design ζητήστε να δείτε ιστοσελίδες που παίζουν άψογα σε όλες τις οθόνες, είτε είναι κινητά, τάμπλετ ή λάπτοπ.

Ίσως το πιο σπουδαίο στην κατασκευή ιστοσελίδων είναι η προώθηση, ζητήστε να σας δείξουν αληθινά αποτελέσματα παρουσίας ιστοσελίδων στις πρώτες θέσεις της Google και όχι γενικά “το no1 φαρμακείο” ή “το no1 εργαστήριο” κλπ. Δηλαδή να σας δείξουν τις λέξεις κλειδιά που εμφανίζονται οι πελάτες τους και το πελατολόγιο τους.

Δείτε τη μεγαλύτερη λίστα επιτυχημένων ιστοσελίδων για την παρουσία τους στην Google εδώ.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

results

Περισσότερα για Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας

ρωτήστε μας

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js