Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Κατασκευή ιστοσελίδας

Εργαλεία και συμβουλές για να επιταχύνετε το WordPress site σας!

Οι ιστοσελίδες που λειτουργούν με WordPress μπορούν να καθυστερούν να φορτώσουν για οποιονδήποτε λόγω. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από τον υπερβολικό κώδικα, τα ανούσια plugin ή την κακή φιλοξενίας ιστοσελίδας (server). Το να κατανοήσεις το τι σε καθυστερεί είναι αρκετά δύσκολο. Πιο δύσκολο είναι ότι μερικές μέθοδοι για την αύξηση της ταχύτητας (για παράδειγμα, plugins) είναι γεμάτες κρυπτογραφικές ρυθμίσεις.
Εδώ βρίσκομαι για να σας βοηθήσω. Υπάρχουν εργαλεία εκεί έξω για να βοηθήσεις στην απλοποίηση της διαδικασίας για ταχύτατο site σε WordPress. Παρακάτω, έχω συντάξει μια λίστα με plugins που δεν απαιτούν κανένα είδος πτυχίου επιστήμης πυραύλων. Θα σε βοηθήσουν, ωστόσο, να φτιάξεις μια γρήγορη ιστοσελίδα. Επιπλέον, θα σου προσφέρουν συμβουλές για να έχεις τις καλύτερες επιδόσεις.

[!Οποιαδήποτε εγκατάσταση, ή παραμετροποίηση της ιστοσελίδας σας, γίνεται με την δική σας ευθύνη. Για αυτό προσέξτε σε κάθε περίπτωση να έχετε πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

WP Rocket

Η δημιουργία ενός plugin για προσωρινή μνήμη (Cache) του WordPress μπορεί να είναι μια απίστευτα απογοητευτική εμπειρία. Υπάρχουν συχνά τόσες πολλές ρυθμίσεις που πραγματικά πρέπει να κάνετε πολλές δοκιμές.
Το WP Rocket είναι ένα plugin υψηλής ποιότητας, αξίζει τα λεφτά του. Διαθέτει εξαιρετικά ελάχιστη ρύθμιση και πραγματικά επιταχύνει το site σου. Το πακέτο περιλαμβάνει την προσωρινή αποθήκευση σελίδων, την προφόρτωση, τη βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων και την γρήγορη φόρτωση εικόνων.

Fast Velocity Minify

Το Fast Minify θα μεταφέρει τα αρχεία CSS και JS του site σου και θα τα συνδυάσει σε μικρότερες ομάδες αρχείων. Κάθε ένα από αυτά τα αρχεία μπορεί να είναι χιλιάδες γραμμές κώδικα.
Η συμπίεση και ο συνδυασμός των πραγμάτων μπορούν πραγματικά να μειώσουν το χρόνο φόρτωσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για site που χρησιμοποιούν πολλά plugins. Η ρύθμιση είναι αρκετά εύκολη, με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις να ολοκληρώνεται η εργασία. Υπάρχουν επίσης προχωρημένες επιλογές διαθέσιμες εάν αισθάνεστε “περιπετειώδεις”.

BJ Lazy Load

Το BJ Lazy Load μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια στην μείωση των “αιτημάτων” του διακομιστή. Το BJ Lazy Load λειτουργεί μόνο με τη φόρτωση εικόνων, widget κειμένου και περιεχομένου iframe (όπως τα βίντεο του YouTube, για παράδειγμα) όταν βρίσκονται μέσα στο παράθυρο προβολών του χρήστη.
Με αυτό τον τρόπο, το βαρύ περιεχόμενο φορτώνεται μόνο όταν χρειάζεται. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωραίο για σελίδες με μεγάλη διάρκεια κύλισης που διαθέτουν πολλά πολυμέσα. Απλά ενεργοποιήστε το και δείτε τη διαφορά.

Autoptimize

Με μερικά μόνο κλικ, το Autoptimize θα συμπτύξει styles και scripts, θα ελαχιστοποιήσει τα αρχεία HTMLCSS και JS. Το plugin μπορεί επίσης να μετακινήσει τα styles στο header και τα scripts του ιστότοπού σας στο footer, αν είναι επιθυμητό.
Ενώ ο προγραμματιστής συνιστά τη χρήση του Autoptimize σε συνδυασμό με ένα plugin προσωρινής αποθήκευσης, είναι ακόμα ένας απλός τρόπος να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας.
Το Speed ​​Booster Pack χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για να επιταχύνει τον ιστότοπό σας, ελαχιστοποιεί τις γραμμές της HTML.

Χρειάζεστε και εσείς βελτιστοποίηση ώστε να φορτώνει το website σας γρήγορα;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

blank
Συγγραφέας

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Κατασκευή ιστοσελίδας

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε το ποιο βασικό πράγμα στο WordPress, την δημιουργία και διαχείριση άρθρου. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο περιβάλλον διαχείρισης του...

CMS

Θέλετε να απενεργοποιήσετε μια σελίδας στον ιστότοπό σας στο WordPress; Μερικές φορές θέλετε να απενεργοποιήσετε μια απλή σελίδα για απλή επεξεργασία ή να αποκρύψετε...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Θέλετε να μάθετε πώς να εξαιρείτε σελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης του WordPress; Από προεπιλογή, η εσωτερική αναζήτηση στον ιστότοπό σας θα περιλαμβάνει όλα...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης PHP για το site σας βελτιώνει την απόδοση και την ταχύτητα. Ωστόσο, μερικές φορές η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων...

Κατασκευή eshop

Η ταχύτητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός eshop. Δεν βελτιώνει μόνο την εμπειρία των πελατών, αλλά επηρεάζει άμεσα τις μετατροπές (conversion...

CMS

Θέλετε να ενσωματώσετε το Slack στο WordPress site σας ή στο κατάστημα WooCommerce; Το Slack είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ομαδικής επικοινωνίας που σας επιτρέπει...

Κατασκευή eshop

Το WooCommerce είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για την κατασκευή eshop σήμερα στο Διαδίκτυο. Βασισμένο στην πλατφόρμα WordPress που αναπτύχθηκε από την...

CMS

Ίσως έχετε ακούσει για συνδέσμους nofollow, αλλά δεν είστε σίγουροι τι είναι ή γιατί πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js