Διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας

Διαδικασία δημιουργίας μιας ιστοσελίδας

Η διαδικασία για την δημιουργία ιστοσελίδας είναι απλή. Για να έχουμε μια ιστοσελίδα στο Internet ακολουθούμε τα εξής τρία βήματα:

1. Εντοπίζουμε και κατοχυρώνουμε μαζί ένα ωραίο και αντιπροσωπευτικό doman name – όνομα χώρου της επιχειρήσεώς μας. Όπως για παράδειγμα τα myshop.gr, mywork.eu, onoma.com, και ούτω καθ’ εξής.

2. Επιλέγουμε μαζί το σκελετό της ιστοσελίδας, τα χρώματα και τη δομή και υλοποιούμε την αρχική σελίδα (καλωσόρισμα – επιλογή γλώσσας)

3. Επιλέγουμε μαζί το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδας το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες για τις οποίες γίνεται η δημιουργία.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα, φροντίζουμε να είμαστε «καλά διαβασμένοι» στο τι θα παρουσιάσουμε, ποιος και πως θα το βλέπει. Με απλά λόγια, είναι απαραίτητο να έχουμε από την αρχή το στόχο ο οποίος είναι το ακριβές περιεχόμενο, το κοινό που θα απευθυνόμαστε, καθώς και ο τρόπος που θα το παρουσιάσουμε.

Είναι τρεις παράγοντες όχι απλά σημαντικοί αλλά απαραίτητοι, όπου με την σωστή συνεργασία να είστε σίγουροι για το βέλτιστο αποτέλεσμα!

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.