Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Εφαρμογές

Οι 11 καλύτερες Video Editor εφαρμογές για το 2017

video-editing-apps-2017
video-editing-apps-2017

Πολλά άλλαξαν και βελτιώθηκαν στις εφαρμογές επεξεργασίας video από το 2016 έως σήμερα. Ένα παρόμοιο άρθρο είχαμε παρουσιάσει πριν σχεδόν από ένα χρόνο, “Οι 10 Καλύτερες Και ΔΩΡΕΑΝ Video Editor Εφαρμογές Για Android!”

Σήμερα λοιπόν, σε αυτήν την πρόσφατη και αρκετά ενημερωμένη ανάρτηση, σας παρουσιάζουμε 11 από τις καλύτερες εφαρμογές video για το 2017, οι οποίες ίσως και να σας κάλυψαν ήδη στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Ένα video αναρτημένο στα social media, ποτέ δεν ήταν τόσο σημαντικό για το Marketing στο διαδίκτυο. Είναι εντυπωσιακό και δυναμικό, σε αντίθεση με τις απλές αναρτήσεις κειμένου ή με εικόνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα προσελκύσει την προσοχή των χρηστών 100 φορές πιο εύκολα.

Ένα video, αποτελεί δυνατό εργαλείο Marketing. Δείτε μερικά στατιστικά στοιχεία που το αποδεικνύουν:

 • Το 65% των ανώτερων στελεχών του Marketing, πιστεύουν ότι τα οπτικά στοιχεία (συμπεριλαμβανομένου του video) είναι απαραίτητα για την επικοινωνία του brand name και της ιστορίας σας, με τους χρήστες.
 • Οι πελάτες έχουν x4 περισσότερες πιθανότητες να παρακολουθήσουν ένα video για ένα προϊόν, αντί να διαβάσουν.
 • Ο αριθμός των προβολών video από κινητά, εκτοξεύονται στα ύψη κάθε χρόνο. Έως το 2020, αναμένεται ότι το 75% της χρήσης κινητών τηλεφώνων, θα είναι προβολές video.
 • Οι χρήστες, θα στείλουν με μήνυμα (ένα ποσοστό 95%) ένα video που παρακολούθησαν, σε αντίθεση με ένα ποσοστό 10% που θα στείλουν με μήνυμα εκείνοι που απλά το διάβασαν.

Οι εφαρμογές και τα εργαλεία επεξεργασίας βίντεο της παρακάτω λίστας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Ορισμένες έχουν εξαιρετική λήξη, ενώ άλλες έχουν μοναδικές ιδιαιτερότητες, όπως τη δυνατότητα δημιουργίας time-lapse video ή ρόλων εμπνευσμένων από 50’s κωμωδίες.

Οι πρώτες 8 είναι εφαρμογές για κινητά και οι υπόλοιπες είναι επεξεργαστές desktop, επαγγελματικής ποιότητας. Με αυτά τα 11 εργαλεία video, θα δημιουργήσετε κάθε τι που έχετε ονειρευτεί, ακόμα κι αν έχετε λίγη εμπειρία ή και καθόλου.

 • Video Editor Apps για Smartphones

1. FilmoraGo

Η Filmora είναι γνωστή για το απίστευτο λογισμικό επεξεργασίας video, γι’ αυτό και διατηρεί αυτά τα υψηλά πρότυπα.

Μπορείτε να κόψετε ένα video clip, να φτιάξετε υπότιτλους και κείμενο, να επιταχύνετε, να προσθέσετε φίλτρα και επικαλύψεις όπου χρειάζεται.

Μπορείτε να προσθέσετε μουσική παρασκηνίου στο video, να προσθέσετε διαφορετικά θέματα, όπως το θέμα “Charlie Chaplin”, το οποίο προσθέτει σχετικά οπτικά εφέ και σε μερικές περιπτώσεις και μουσική!

Απολαύστε τα απίστευτα εργαλεία του desktop και στο κινητό σας:

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Το FilmoraGo είναι δωρεάν, αλλά έχει αγορές εντός εφαρμογής από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Είναι διαθέσιμο για iOS και Android και είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας video που κυκλοφορεί.

2. Magisto

Το Magisto είναι μια εύκολη εφαρμογή επεξεργασίας.

Στόχος: να μετατρέψουν τις εικόνες και τα videos σε ιστορίες, μέσα σε δευτερόλεπτα. Μπορεί να βελτιώσει τα video σας, με μερικά μόνο κλικ.

Μόλις επιλέξετε μια εικόνα ή ένα video, επιλέγετε ένα “στυλ επεξεργασίας”, με επιλογές όπως real estate, memories, storyteller, dance και πολλά άλλα.

Το κάθε ένα έχει δικές του προτάσεις μουσικής, αλλά μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας ή να βάλετε μουσική για εμπορική χρήση.

Συνδυάζει λοιπόν αυτά τα χαρακτηριστικά με το video σας, για να σας βοηθήσει να επιτύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Δείτε περισσότερα σχετικά videos, εδώ.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Το Magisto είναι δωρεάν για iOS και Android, ακόμα και για ένα επιχειρηματικό σχέδιο που απαιτεί την αναδιάταξη σκηνών.

3. Adobe Premiere Clip

Είχαμε πει για το Adobe Premiere Clip το 2016. Παραμένει στην κορυφή και το 2017 λοιπόν.

Σε αντίθεση με την πλήρης desktop έκδοση, η εφαρμογή αυτή έχει απλοποιημένες λειτουργίες. Εξακολουθεί να βοηθά τους χρήστες να “δημιουργούν, επεξεργάζονται και να μοιράζονται” videos.

Παρέχει 2 στυλ επεξεργασίας που μπορείτε να επιλέξετε αρχικά:

 1. Η επιλογή της αυτόματης επεξεργασίας, θα δημιουργήσει ένα clip με βάση το video που μεταφορτώσατε, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε εσείς τον ρυθμό του, τη μουσική και τη σειρά των clips.
 2. Η επεξεργασία ελεύθερης μορφής, σας επιτρέπει να κόψετε το video clip και να το επεξεργαστείτε χειροκίνητα.

Όπως και άλλα εργαλεία σε αυτήν τη λίστα, μπορείτε να προσθέσετε τη μουσική της επιλογής σας και να μοιραστείτε το βίντεο στην κοινότητα της εφαρμογής, εάν επιθυμείτε.

Το Adobe Premiere Clip είναι μια δωρεάν εφαρμογή και είναι αποτελεσματική χωρίς να χρειαστεί αναβάθμιση σε κάποιο από τα προγράμματα, μόνο αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε videos εύκολα και γρήγορα.

4. Overvideo

Το Overvideo είναι η μόνη εφαρμογή στη λίστα, που είναι μόνο για συσκευές iOS.

overvideo-app

Overvideo-video_editor_app

Προσθέστε υπότιτλους στο video σας (χωρίς να το κάνετε σε κάθε κανάλι σας στα social ξεχωριστά). Προσθέσετε κείμενο σε οποιοδήποτε σημείο στο video και καθορίστε πόσο καιρό θα εμφανίζεται στην οθόνη.

Αυτό το εργαλείο έχει επίσης μερικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως την προσθήκη μουσικής και να προσαρμόζετε το κείμενο σας, καθώς και την αδιαφάνεια του πλαισίου κειμένου.

Η πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής, σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε το video σας λίγο πιο ολοκληρωμένα, συμπεριλαμβανομένης της προβολής περικοπής και περικοπής clip.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

 5. LapseIt

Είναι μια απλή, αλλά φοβερή εφαρμογή επεξεργασίας. Τα timelapse videos, αποδίδουν πολύ καλά στα social media. Τραβούν το μάτι γρήγορα και είναι αποτελεσματικά στην εμφάνιση, πράγμα που σημαίνει πως επικρατεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

lapseit-video_editor_app

Lapseit-video_editor_app

Το LapseIt, σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε ένα νέο video μέσω της εφαρμογής ή να επιλέξετε ένα υπάρχον από τη συλλογή σας. Έχει μερικές εκπληκτικές επιλογές επεξεργασίας και ένα σύστημα κοπής clip, εξαιρετικά φιλικό στον χρήστη. Μπορείτε να προσθέσετε εφέ μουσικής και φίλτρου και μπορείτε επίσης, να επιλέξετε πόσο γρήγορα θέλετε να προχωράει το video σας.

Δείτε περισσότερα videos & ιδέες, εδώ.

Μόλις τελειώσετε με το video, μπορείτε να το ανεβάσετε απευθείας στα κοινωνικά μέσα και στο YouTube.

Η βασική εφαρμογή LapseIt είναι δωρεάν για iOS και Android, αλλά η επαγγελματική έκδοση του κοστίζει $2.99. Παρέχει πρόσθετες λειτουργίες και σας επιτρέπει να παράγετε videos υψηλότερης ανάλυσης.

6. Quik

Για το Quik, επίσης είχαμε αναφερθεί και στο άρθρο του 2016. Φαίνεται και αυτό πως κυριαρχεί και φέτος, ανάμεσα στις κλαύτερες εφαρμογές επεξεργασίας video.

Πρόκειται για ένα απίστευτο λογισμικό επεξεργασίας video που δημιουργήθηκε από την GoPro και κάνει εύκολη τη δημιουργία έτοιμων video για τα social media μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες (έως 200), videos και μουσική στο video σας με μερικά μόνο κλικ.

Έχει μερικές ακόμη εξαιρετικές δυνατότητες που δεν θα βρείτε σε άλλες εφαρμογές επεξεργασίας video, όπως τη δυνατότητα αυτόματου συγχρονισμού μουσικής. Αναλύει αυτόματα τις εικόνες και τα video που έχετε ανεβάσει, για να επιλέξετε τις καλύτερες στιγμές, αλλά μπορείτε να τα επιλέξετε και χειροκίνητα.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο (με γραμματοσειρές της επιλογής σας), emojis και τίτλους διαφανειών. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας για κινητά, με ευκολία στην κοπής και την αναδιάταξη clip εικόνων και video.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Διαθέτει εξαιρετικές επιλογές κοινωνικής προβολής, μαζί με την επιλογή να μοιραστείτε το video σας με απλό μήνυμα ή e-mail. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη για desktop, iOS και Android.

7. Vizmato

Αν ψάχνετε για ένα γρήγορο εργαλείο επεξεργασίας βίντεο, το Vizmato είναι μια καλή επιλογή.

Μπορείτε να τραβάτε βίντεο HD, από κανονική ή μπροστινή κάμερα ή να χρησιμοποιείτε και δικά σας videos.

Σας επιτρέπει να προσθέσετε θέματα, φίλτρα και οπτικά εφέ στα video σας, για να τα κάνετε πιο ενδιαφέροντα και μοναδικά! Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη δημιουργία διαφημίσεων στο Instagram, γιατί σας επιτρέπει να κάνετε όλες σας τις επεξεργασίες, προτού το ανεβάσετε στο σύστημα διαφημίσεων του Facebook.

vizmato-app-2017

Vizmato_Video-Editor-App

Διαθέτει “κοινή χρήση” με ένα πάτημα σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, συμπεριλαμβανομένης της δικτυακής πύλης χαρακτηριστικών video του Vizmato, για να βοηθήσει το περιεχόμενό σας να αποκτήσει επιπλέον ορατότητα.

Το Vizmato ξεκινά ως δωρεάν, αλλά η αναβάθμιση σας προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες. Μια συνδρομή/μήνα, είναι 0.99$, ενώ η συνδρομή ενός έτους είναι 9.99$. Αυτήν τη στιγμή είναι διαθέσιμη για iOS, αλλά σύντομακ έρχεται και για Android.

8. Cute CUT

Δημιουργήστε γρήγορα Instagram Story διαφημίσεις (βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κατακόρυφη προβολή) με το Cute CUT. Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε απευθείας το video και μπορείτε να προσθέσετε σχέδια, σχήματα και κείμενο, μόνο στα τμήματα του video που επιθυμείτε, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο.

Ξεκινήστε με το Cute CUT – Οδηγός

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Video με Cute CUT για iPhone

Το Cute CUT έχει μια βασική εφαρμογή, η οποία είναι δωρεάν και μια εφαρμογή Pro, η οποία κοστίζει 5,99 δολάρια. Εάν πρόκειται για μια εφαρμογή που χρησιμοποιείτε συχνά, επιλέξτε την Pro έκδοση. Είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

 • Desktop Video Editors, Επαγγελματικής ποιότητας

Με την αυξημένη ζήτηση των videos στο Marketing, τα αξιόπιστα εργαλεία επεξεργασίας video υψηλής ποιότητας, αποτελούν πλέον αναγκαιότητα. Τα παραπάνω, καλύπτουν κοινοποιήσεις, σχετικά θέματα και διαφημίσεις στα Social. Υπάρχουν όμως και μερικά εργαλεία επεξεργασίας, που πρέπει να γνωρίζετε εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Τα παρακάτω 3 εργαλεία, θα βοηθήσουν ακόμα και έναν ερασιτέχνη να φτιάξει videos επαγγελματικής ποιότητας για τα social media, τις σελίδες των προϊόντων της ιστοσελίδας του, καθώς και τις σελίδες προορισμού, ώστε να μπορέσετε να παρουσιάσετε το brand σας, όπως του αξίζει. Όλες οι εφαρμογές, είναι για επιτραπέζιους υπολογιστές (desktop), για πλήρη λειτουργικότητα και ακρίβεια, και παρόλο που κοστίζουν περισσότερο από μια εφαρμογή για κινητά, αξίζει τον κόπο με μακροχρόνια ανταμοιβή για το Brand σας και την προβολή του στο Διαδίκτυο.

9. Shakr

Τραβήξτε όλα τα βλέμματα επάνω στο brand name της επιχείρησής σας, με το Shakr.

Διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη προτύπων σχεδίασης video, που οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν εύκολα και γρήγορα, υψηλής ποιότητας marketing videos. Ορισμένα από αυτά τα πρότυπα, έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένους σκοπούς, όπως: οι video διαφημίσεις στο Facebook ή οι διαφημίσεις που απευθύνονται σε εστιατόρια. Μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας εικόνες, video clip και κείμενο.

Μία συνδρομή, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ακόμα και τη μουσική που διαθέτει η εμπορική άδεια για τα video σα, ενώ έχετε πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών.  Ξεκινά από 79 δολάρια/μήνα.

10. Camtasia

Αν θέλετε να γράψετε ή να επεξεργαστείτε σε μεγάλο βαθμό την τεχνική πλευρά ενός video που έχετε ήδη, χρησιμοποιήστε το Camtasia. Μπορείτε να γράψετε video, χρησιμοποιώντας τη λήψη οθόνης ή την κάμερα του υπολογιστή σας και μπορείτε να επεξεργαστείτε video αρχεία που έχετε δημιουργήσει ήδη.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες επεξεργασίας, όπως:

 • Επεξεργασία & αναδιάταξη clip υψηλής ακρίβειας.
 • Δυνατότητα κατάργησης ήχου από video και επεξεργασίας ξεχωριστά ή προσθήκη διαφορετικής αφήγησης.
 • Πλούσια animation χαρακτηριστικά.

Κοστίζει 199 δολάρια εφάπαξ (εκτός και αν χρειαστεί να πληρώσετε για αναβαθμίσεις στο μέλλον και εάν τις θέλετε).

Είναι διαθέσιμο για Windows & Apple και είναι απίστευτα φιλικό προς το χρήστη και στις δύο συσκευές.

11. Premiere Elements 15

Για όσους προτιμούν την Adobe επεξεργασία φωτογραφιών και έχουν ταλέντο ψηφιακά και καλλιτεχνικά, το Premiere Elements 15 είναι το εργαλείο επεξεργασίας video που σας ταιριάζει.

Έχει καλύτερη οπτική επεξεργασία (σε αντίθεση με την επεξεργασία κλιπ). Μπορείτε, σύμφωνα με ένα από τα βίντεό τους, να μετατρέψετε κυριολεκτικά “ανάποδα ανάποδα” με τις δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο που έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους (εκτός από τον προσαρμογέα χαρακτηριστικών προσώπου) περιλαμβάνουν:

 • Μειώστε το κούνημα.
 • Δυναμικά δραματικά εφέ, συμπεριλαμβανομένων των εφέ κειμένου.
 • Εφέ που θα κινηθούν μαζί με το video.
 • Επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας video.

Διαθέτει απίστευτες δυνατότητες επεξεργασίας, επιτρέποντάς σας να επεξεργαστείτε κάθε πτυχή του video σας. Κοστίζει μόνο 89.99$, γι ‘αυτό ξεκινήστε μια δοκιμή δωρεάν σήμερα και θα επενδύσετε αργότερα, εάν είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς.

Με λίγα λόγια…

Οι παραπάνω εφαρμογές και τα εργαλεία, μπορούν να βοηθήσουν κάθε brand, οποιασδήποτε επιχείρησης, να δημιουργήσει videos τα οποία να ανταποκρίνονται στο κοινό τους.

Ανεξάρτητα από τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε και το είδος των videos σας, υπάρχουν πρακτικές που μπορούν να προσφέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα:

 • Φροντίστε να είναι σύντομο. Προτιμάται η συντομία για τα περισσότερα videos στα κοινωνικά μέσα. Ορισμένες κοινωνικές πλατφόρμες όπως το Twitter, έχουν αυστηρά χρονικά όρια.
 • Να χρησιμοποιείτε συχνά CTA buttons. Κάθε video που δημιουργείτε, γίνεται για να επιτύχετε κάτι. Προσθέστε ένα CTA στο τέλος κάθε video. Eνθαρρύνετε τους χρήστες να κάνουν κλικ.
 • Υπότιτλοι. Ορισμένες κοινωνικές πλατφόρμες φορτώνουν video αυτόματης αναπαραγωγής χωρίς ήχο, οπότε η προσθήκη υπότιτλων θα προσελκύσει τους χρήστες.

Οι υπότιτλοι είναι επίσης απαραίτητοι για χρήστες που μπορεί να έχουν προβλήματα ακοής ή για αυτούς που παρακολουθούν ένα video και δεν επιτρέπεται ο ήχος.

 • Ένα σημαντικό μήνυμα. Επιμείνετε σε ένα συνοπτικό και απλό μήνυμα. Μία ιστορία, ένα συναισθηματικό κίνητρο. Το πιο σημαντικό, να υπάρχει μόνο ένα CTA.

Εάν ξέχασα το αγαπημένο σας εργαλείο επεξεργασίας video, αφήστε το σχόλιό σας να το συμπεριλάβω στα καλύτερα του 2017!

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

πηγή: adespresso.com

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Blog

Ποια είναι η συνταγή για ένα αξιόλογο περιεχόμενο που σε εκτοξεύει στο SEO στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων; Το Content Marketing ή αλλιώς Marketing...

Internet Marketing

Το Instagram μας δίνει μόνο ένα URL με δυνατότητα κλικ στο βιογραφικό μας, οπότε είναι σημαντικό να το βελτιστοποιήσουμε και να το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα...

Ασφάλεια

Σας ετοιμάσαμε μια ανανεωμένη λίστα με δωρεάν και ενημερωμένα Antivirus τα οποία έχουν ευρεία χρήση παγκοσμίως, από προσωπικούς υπολογιστές, μέχρι και επαγγελματικούς servers.

Ασφάλεια

Το DDoS (Distributed Denial of Service) είναι ένας τύπος επίθεσης σε websites που χρησιμοποιώντας κακόβουλα ρομπότ. Σε μια επίθεση DDoS, οι hackers χρησιμοποιούν bots...

Domain - Όνομα χώρου

Προσπαθείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη των DNS σας; Αυτό σας βοηθά να δείτε την πιο πρόσφατη έκδοση ενός webiste.

Internet Marketing

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω μερικά marketing tips για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας τη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο....

Internet Marketing

Οι μηχανές αναζήτησης προωθούν σε μεγάλο βαθμό τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων (social media) στα αποτελέσματα τους, όμως οι λογαριασμοί Instagram είναι ιδιαίτερα δύσκολο να...

Εικόνες και γραφικά

Ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε βασική επεξεργασία εικόνων στην περιοχή διαχείρισης του WordPress; Αυτό περιλαμβάνει την περικοπή εικόνων, την περιστροφή, την κλιμάκωση των μεγεθών...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js