Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

E-shop

Κατασκευάζοντας μια Ασφαλής Ιστοσελίδα για την Επιχείρησή σας

website-SSL-Secure

Ένα eshop, είναι ο ιδανικός χώρος για να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να περιγράψετε την εταιρεία σας και να παρουσιάσετε το Brand σας.

Η Ασφάλεια αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τη διαδικτυακή σας επιχείρηση. Οι χρήστες εκτιμούν την ασφάλεια, αλλά και η Google κατατάσσει τις ασφαλέστερες ιστοσελίδες υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Απευθυνθείτε σε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, που σας παρέχει οπωσδήποτε τα παρακάτω βασικά προαπαιτούμενα για μια ασφαλή ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.

1. Διαλέξτε την Ασφαλέστερη επιλογή Φιλοξενίας

Δεν προσφέρουν όλοι οι Servers του Διαδικτύου την ίδια Φιλοξενία. Όταν πρόκειται για την Ασφάλεια του e-shop σας, μην επιλέγετε με βάση τη φθηνότερη στην αγορά. Πρέπει να σας προστατεύει από τυχόν επιθέσεις. Επιλέξτε Φιλοξενία που θα παρέχει επιπλέον πρόσθετα όπως SSL και τακτικά Back Up.

2. Χρησιμοποιείτε Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL;

ssl

Εάν θέλετε οι πελάτες σας να εγγραφούν στο e-shop σας και να κάνουν τις αγορές τους, πρέπει η σύνδεση μεταξύ της ιστοσελίδας και της συσκευής του πελάτη σας είναι απόλυτα ασφαλής. Μια μη ασφαλής σύνδεση, προκαλεί στους πελάτες σας κλοπές δεδομένων και ιούς στις συσκευές τους.

Πότε Χρειάζομαι SSL Και Https Με Λουκέτο;

Ένας αξιόπιστος προμηθευτής πιστοποιητικών ασφαλείας SSL (Secure Socket Layer), θα παρέχει κρυπτογραφημένη σύνδεση που θα διασφαλίζει την ασφαλή περιήγηση του χρήστη στην ιστοσελίδα σας.

Φιλοξενία VPS και SSL με https:// από 29€ το μήνα. Δείτε τον αναλυτικό πίνακα εδώ.

3. Χρησιμοποιείστε Ισχυρούς Κωδικούς Πρόσβασης

Οι hackers αποκτούν πρόσβαση σε πολλές ιστοσελίδες, επειδή οι κωδικοί πρόσβασης που τις προστατεύουν είναι πολύ αδύναμοι.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Χρησιμοποιείστε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης στην ιστοσελίδα σας. Αυτό σημαίνει 12 ή περισσότερους χαρακτήρες, με έναν συνδυασμό χαρακτήρων και συμβόλων, χωρίς καμία αναγνωρίσιμη λέξη. Θα πρέπει να αλλάζετε τακτικά τους κωδικούς σας. Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε τους ίδιους για περισσότερους από έναν λογαριασμούς σας.

Μια ισχυρή ασφάλεια κωδικού πρόσβασης, σας βοηθά να διατηρήσετε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας σας.

Συμβουλές για «δυνατά» password!

4. Ποιος κάνει τις αναβαθμίσεις τις ιστοσελίδας σας;

Τα Plugins και τα διάφορα Πρόσθετα που χρειάζονται κάθε τόσο αναβάθμιση στην ιστοσελίδα σας, ποιος τα αναλαμβάνει;

Ένα απαρχαιωμένο λογισμικό είναι ευαίσθητο σε επιθέσεις στο Διαδίκτυο. Η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, πρέπει να ενημερώνει και τα διάφορα πρόσθετα που περιλαμβάνει. Με άλλα λόγια, χρειάζεστε σοβαρή Υποστήριξη. Εάν ένα πρόσθετο έχει παραμεληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να εισάγει κινδύνους στην ιστοσελίδα σας.

5. Σας παρέχεται Υποστήριξη;

Εάν δε γνωρίζετε πολλά σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, τότε σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Η άρτια Υποστήριξη θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα βελτιώσει τη συνολική ασφάλεια του ιστοτόπου σας.

Ρωτήστε μας για περισσότερα.

6. Δοκιμές πριν Δημοσιευθεί η Ιστοσελίδα σας

Κατά την κατασκευή ενός website, ο περισσότερος χρόνος ξοδεύεται για το design και την εμπειρία χρήστη (UX). Πρόκειται για 2 σημαντικές πτυχές, όμως δεν θα πρέπει να επισκιάζουν την Ασφάλεια. Ένας καλός προγραμματιστής θα κάνει πολλές δοκιμές μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας και πριν δημοσιευθεί, ώστε να είναι σίγουρος πως όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας λειτουργούν άψογα!

Μόλις δημοσιευθεί πλέον η ασφαλής ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να ενημερωθεί το CMS και τυχόν πρόσθετα.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Η μετέπειτα διατήρηση της ασφάλειας, είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργία μιας ασφαλούς ιστοσελίδας.

πηγή: www.boostability.com

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

CMS

Θέλετε να πηγαίνουν οι καταχωρήσεις από τη φόρμα επικοινωνίας απευθείας στο Ημερολόγιο της Google; Ίσως χρησιμοποιείτε το Ημερολόγιο της Google για να κάνετε κρατήσεις...

CMS

Θέλετε να προσθέσετε σκοτεινή λειτουργία στον ιστότοπό σας; Πολλές συσκευές έρχονται τώρα με εγγενή υποστήριξη σκοτεινής λειτουργίας. Η προσθήκη σκοτεινής λειτουργίας στον ιστότοπό σας...

Blog

Πρόσφατα, ένας αναγνώστης μας ρώτησε πώς να αντιγράψουμε και να επικολλήσουμε κείμενο στο WordPress χωρίς να προκαλέσουμε προβλήματα μορφοποίησης. Συχνά όταν αντιγράφετε και επικολλάτε...

CMS

Θέλετε να προσθέσετε μια μπάρα ειδοποίησης στο site σας; Η μπάρα ειδοποιήσεων ή η γραμμή ειδοποιήσεων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε...

CMS

Συχνά μας ρωτούν οι αναγνώστες για το πόσα πρόσθετα WordPress πρέπει να εγκαταστήσουν στον site τους. Η πραγματική ερώτηση που όλοι θέλουν να μάθουν...

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Από τις πιο κρίσιμες ερωτήσεις που ακούμε καθημερινά. Είτε είστε ιδιοκτήτης e-Shop, είτε συστήματος κρατήσεων, είτε έχετε ένα portal ενημέρωσης, είτε μια απλή δυναμική...

E-shop

Αρκετοί από τους αναγνώστες μας μας ρώτησαν πώς να δημιουργήσουν έξυπνα κουπόνια στο WooCommerce για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και το traffic στο...

Ασφάλεια

Το DDoS (Distributed Denial of Service) είναι ένας τύπος επίθεσης σε websites που χρησιμοποιώντας κακόβουλα ρομπότ. Σε μια επίθεση DDoS, οι hackers χρησιμοποιούν bots...

Advertisement