Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Ασφάλεια

Κατασκευάζοντας μια Ασφαλής Ιστοσελίδα για την Επιχείρησή σας

website-SSL-Secure

Ένα eshop, είναι ο ιδανικός χώρος για να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να περιγράψετε την εταιρεία σας και να παρουσιάσετε το Brand σας.

Η Ασφάλεια αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τη διαδικτυακή σας επιχείρηση. Οι χρήστες εκτιμούν την ασφάλεια, αλλά και η Google κατατάσσει τις ασφαλέστερες ιστοσελίδες υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Απευθυνθείτε σε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, που σας παρέχει οπωσδήποτε τα παρακάτω βασικά προαπαιτούμενα για μια ασφαλή ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο.

1. Διαλέξτε την Ασφαλέστερη επιλογή Φιλοξενίας

Δεν προσφέρουν όλοι οι Servers του Διαδικτύου την ίδια Φιλοξενία. Όταν πρόκειται για την Ασφάλεια του e-shop σας, μην επιλέγετε με βάση τη φθηνότερη στην αγορά. Πρέπει να σας προστατεύει από τυχόν επιθέσεις. Επιλέξτε Φιλοξενία που θα παρέχει επιπλέον πρόσθετα όπως SSL και τακτικά Back Up.

2. Χρησιμοποιείτε Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL;

ssl

Εάν θέλετε οι πελάτες σας να εγγραφούν στο e-shop σας και να κάνουν τις αγορές τους, πρέπει η σύνδεση μεταξύ της ιστοσελίδας και της συσκευής του πελάτη σας είναι απόλυτα ασφαλής. Μια μη ασφαλής σύνδεση, προκαλεί στους πελάτες σας κλοπές δεδομένων και ιούς στις συσκευές τους.

Πότε Χρειάζομαι SSL Και Https Με Λουκέτο;

Ένας αξιόπιστος προμηθευτής πιστοποιητικών ασφαλείας SSL (Secure Socket Layer), θα παρέχει κρυπτογραφημένη σύνδεση που θα διασφαλίζει την ασφαλή περιήγηση του χρήστη στην ιστοσελίδα σας.

Φιλοξενία VPS και SSL με https:// από 29€ το μήνα. Δείτε τον αναλυτικό πίνακα εδώ.

3. Χρησιμοποιείστε Ισχυρούς Κωδικούς Πρόσβασης

Οι hackers αποκτούν πρόσβαση σε πολλές ιστοσελίδες, επειδή οι κωδικοί πρόσβασης που τις προστατεύουν είναι πολύ αδύναμοι.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Χρησιμοποιείστε ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης στην ιστοσελίδα σας. Αυτό σημαίνει 12 ή περισσότερους χαρακτήρες, με έναν συνδυασμό χαρακτήρων και συμβόλων, χωρίς καμία αναγνωρίσιμη λέξη. Θα πρέπει να αλλάζετε τακτικά τους κωδικούς σας. Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε τους ίδιους για περισσότερους από έναν λογαριασμούς σας.

Μια ισχυρή ασφάλεια κωδικού πρόσβασης, σας βοηθά να διατηρήσετε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας σας.

Συμβουλές για «δυνατά» password!

4. Ποιος κάνει τις αναβαθμίσεις τις ιστοσελίδας σας;

Τα Plugins και τα διάφορα Πρόσθετα που χρειάζονται κάθε τόσο αναβάθμιση στην ιστοσελίδα σας, ποιος τα αναλαμβάνει;

Ένα απαρχαιωμένο λογισμικό είναι ευαίσθητο σε επιθέσεις στο Διαδίκτυο. Η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, πρέπει να ενημερώνει και τα διάφορα πρόσθετα που περιλαμβάνει. Με άλλα λόγια, χρειάζεστε σοβαρή Υποστήριξη. Εάν ένα πρόσθετο έχει παραμεληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να εισάγει κινδύνους στην ιστοσελίδα σας.

5. Σας παρέχεται Υποστήριξη;

Εάν δε γνωρίζετε πολλά σχετικά με την ασφάλεια στο Διαδίκτυο, τότε σίγουρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Η άρτια Υποστήριξη θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα βελτιώσει τη συνολική ασφάλεια του ιστοτόπου σας.

Ρωτήστε μας για περισσότερα.

6. Δοκιμές πριν Δημοσιευθεί η Ιστοσελίδα σας

Κατά την κατασκευή ενός website, ο περισσότερος χρόνος ξοδεύεται για το design και την εμπειρία χρήστη (UX). Πρόκειται για 2 σημαντικές πτυχές, όμως δεν θα πρέπει να επισκιάζουν την Ασφάλεια. Ένας καλός προγραμματιστής θα κάνει πολλές δοκιμές μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας και πριν δημοσιευθεί, ώστε να είναι σίγουρος πως όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας λειτουργούν άψογα!

Μόλις δημοσιευθεί πλέον η ασφαλής ιστοσελίδα σας, θα πρέπει να ενημερωθεί το CMS και τυχόν πρόσθετα.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Η μετέπειτα διατήρηση της ασφάλειας, είναι εξίσου σημαντική με τη δημιουργία μιας ασφαλούς ιστοσελίδας.

πηγή: www.boostability.com

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Κατασκευή ιστοσελίδας

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε το ποιο βασικό πράγμα στο WordPress, την δημιουργία και διαχείριση άρθρου. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο περιβάλλον διαχείρισης του...

E-mail

Λάβατε ένα email το οποίο σας φαίνεται κρίσιμο, ύποπτο ή επικίνδυνο και δεν είστε σίγουροι για την ταυτότητα του αποστολέα;

CMS

Θέλετε να απενεργοποιήσετε μια σελίδας στον ιστότοπό σας στο WordPress; Μερικές φορές θέλετε να απενεργοποιήσετε μια απλή σελίδα για απλή επεξεργασία ή να αποκρύψετε...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Θέλετε να μάθετε πώς να εξαιρείτε σελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης του WordPress; Από προεπιλογή, η εσωτερική αναζήτηση στον ιστότοπό σας θα περιλαμβάνει όλα...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης PHP για το site σας βελτιώνει την απόδοση και την ταχύτητα. Ωστόσο, μερικές φορές η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων...

CMS

Θέλετε να ενσωματώσετε το Slack στο WordPress site σας ή στο κατάστημα WooCommerce; Το Slack είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ομαδικής επικοινωνίας που σας επιτρέπει...

Κατασκευή eshop

Οι πελάτες έχουν αγκαλιάσει τις διαδικτυακές αγορές, τα στοιχεία πωλήσεων λιανικού ηλεκτρονικού εμπορίου μέχρι το τέλος του τέταρτου τριμήνου του 2019 αναφέρουν ότι οι...

CMS

Θέλετε να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση GZIP στο WordPress; Η συμπίεση GZIP κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο, συμπιέζοντας τα δεδομένα και στέλνοντας τα στα...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js