Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Διαδίκτυο

Βιβλιοθήκες δωρεάν εικόνων στο Internet!

Βιβλιοθήκες δωρεάν εικόνων στο Internet

Σίγουρα, πολλές θα είναι οι φορές που ετοιμάζεις το νέο σου άρθρο για το blog σου με επιμέλεια και ψάχνεις απελπισμένα στο Internet γκουγκλάροντας, να βρεις εικόνες σχετικές, καλλιτεχνικές, υψηλής ανάλυσης, πρωτότυπες που να φαντάζουν μαγευτικές! Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία, με σπάνια ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Δύσκολο να βρεις δωρεάν βιβλιοθήκες εικόνων στο Internet, καθώς οι περισσότεροι που τις προσφέρουν είναι επαγγελματίες και τις χρεώνουν. Αλλά ακόμα και να βρεις δωρεάν, δύσκολο να είναι καλής ανάλυσης, με τις περισσότερες θολές και κυρίως χωρίς έμπνευση…

Παρακάτω, θα βρεις συγκεντρωτικά μερικές από τις καλύτερες “αποθήκες” εικόνων, παγκοσμίως!

1. LittleVisuals

littlevisuals

LittleVisuals

Το LittleVisuals, είναι μια μοναδική περιοχή με επιλεκτική προσέγγιση σε αντίθεση με τα περισσότερα site φωτογραφιών στο Internet. Εγγράψου στο newsletter και θα λαμβάνεις κάθε εβδομάδα επτά εικόνες υψηλής ανάλυσης ζιπαρισμένες, στο email σου!

2. Picjumbo

Picjumbo

Picjumbo

Το Picjumbo, είναι μια απ΄τις αγαπημένες μου βιβλιοθήκες δωρεάν εικόνων στο Internet, χάρη στην εύκολη πλοήγηση που παρέχει και τις εικόνες με υψηλή ανάλυση. Ιδανικό για όσους διοικούν μια επιχείρηση τροφίμων-ποτών, καθώς συμπεριλαμβάνει μεγάλη γκάμα σχετικών φωτογραφιών.

3. GetRefe

GetRefe

GetRefe

Αν χρειάζεσαι αρχιτεκτονικές, αφηρημένες φωτογραφίες ή τοπία άμεσα, το GetRefe είναι το ιδανικό site. Χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, με κατηγορίες και απλότητα, γεμάτο από φυσικές εικόνες ταξιδιωτών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

4. Gratisography

Gratisography

Gratisography

Η συλλογή Gratisography είναι με μια λέξη, απίθανη! Εμπνευσμένη από τον ταλαντούχο web designer Ryan McGuire. Πρόκειται για ένα site με μεγαλοπρέπεια, που προκαλεί εντυπωσιασμό.

5. New Old Stock

New Old Stock

New Old Stock

Η New Old Stock, είναι μια ενδιαφέρουσα συλλογή από παλαιές φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες προέρχονται από κυβερνητικούς φορείς ή ανακαλύφθηκαν από διάφορες πωλήσεις ακινήτων. Δύσκολο να βαρεθείς όσο την “ξεφυλλίζεις” !

6. Picography

Picography

Picography

Το Picography είναι από τα πιο απλά site συλλογής φωτογραφιών. Παρέχει τυχαία πλάνα από επαγγελματικές φωτογραφίες. Δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση, αλλά είναι ιδανική συλλογή για εκείνους που χρειάζονται εμπνευσμένες φωτογραφίες.

 7. Jay Mantri

JayMantri

Jay Mantri

Ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές, ο Jay Mantri προσφέρει αυτήν την καταπληκτική ομόνυμη συλλογή Jay Mantri που αποτελείται από εμπνευσμένες φωτογραφίες, οι οποίες ενημερώνονται κάθε Πέμπτη.

πηγή: www.entrepreneur.com

 

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Συνέχεια από το Ολιστικός Οδηγός Για Την Ενίσχυση Της Ταχύτητας Του WordPress Site Σας [Μέρος Β] Οι οδηγίες που αναφέρουμε δεν αφορούν συγκεκριμένα την...

Ασφάλεια

Σας ετοιμάσαμε μια ανανεωμένη λίστα με δωρεάν και ενημερωμένα Antivirus τα οποία έχουν ευρεία χρήση παγκοσμίως, από προσωπικούς υπολογιστές, μέχρι και επαγγελματικούς servers.

Internet Marketing

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω μερικά marketing tips για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας τη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο....

Google

Θέλετε να εγκαταστήσετε το Google Analytics στο WordPress; Η γνώση του τρόπου με τον οποίο το κοινό σας αλληλεπιδρά με το site σας είναι...

Internet Marketing

Τελικός στόχος της τοπικής βελτιστοποίησης είναι να προσεγγίσετε τον σημερινό καταναλωτή, ο οποίος είναι πιθανότερο να αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο για αυτό που έχει...

Internet Marketing

Οι συναρπαστικές φωτογραφίες στα newsletters, στις αναρτήσεις στο blog, στο Facebook και φυσικά στο Instagram, έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και είναι...

Εφαρμογές

Έφτασε η στιγμή να φτιάξεις ένα βιογραφικό, αλλά δεν ξέρεις πώς; Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές εφαρμογές για εσένα, διάλεξε την καλύτερη και ξεκίνα.

Εικόνες και γραφικά

Τα επαγγελματικά video που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας και την κοινοποίηση περιεχομένου στα social media, είναι συνήθως μια δύσκολη και κουραστική διαδικασία. Τις...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js