Όλα για το SEO

29 Μαρτίου 2018
69 Προβολές

Έχετε ιστοσελίδα; Γνωρίζετε τους επισκέπτες σας; Ποιοι και πόσοι σας επισκέπτονται;

Μήπως η σελίδα σας δεν έχει βγει καν στην επιφάνεια; Μήπως βρίσκεται στην 50 σελίδα ή δεν εμφανίζεται καθόλου στην Google για τις λέξεις κλειδιά που θέλετε;

Τι είναι η προώθηση της ιστοσελίδας; Ή αλλιώς το περίφημο SEO;

SEO σημαίνει Search Engine Optimization δηλαδή βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τις μηχανές αναζήτησης. Παρουσιάζουμε λοιπόν ένα site το οποίο να είναι όμορφο για τις μηχανές αναζήτησης δηλαδή SEF.

Για ποια μηχανή αναζήτησης μιλάμε κυρίως;

Η μηχανή αναζήτησης η οποία έχει τα περισσότερα κριτήρια στον αλγόριθμό της είναι η Google. Αυτό σημαίνει ότι αν η ιστοσελίδα μα φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα στην Google τότε αυτόματα θα γίνει γνωστή και σε όλες τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Δείτε την μεγαλύτερη λίστα επιτυχημένων ιστοσελίδων στην Ελλάδα, για την παρουσία τους στην Google εδώ.

Με ποια κριτήρια το Google θεωρεί ένα site όμορφο;

Σύμφωνα με ορισμένα επίσημα άρθρα αλλά και από συγκεκριμένες έρευνες, η Google είχε τον 12ο του 2009, περίπου 150 κριτήρια στο αλγόριθμό της ώστε να βάζει συγκεκριμένη βαθμολογία από το 1 ως το 10 σε όλες τις δημόσιες ιστοσελίδες του κόσμου, η γνωστή Pange Rank. Σήμερα τα standards της Google αναβαθμίζονται διαρκώς, καθιστόντας την προώθηση στο διαδίκτυο, πολύ σημαντική στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Περισσότερα για το SEO και την Προώθηση ιστοσελίδας

εδώ

Βρίσκεστε εδώ:

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται

Σχετικά άρθρα