Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Internet Marketing

Foursquare, μια εφαρμογή για… καλοπερασάκιδες! [ΔΩΡΕΑΝ]

foursquare

Αναζητάτε όμορφα σημεία για τις εξόδους σας; Είστε φοιτητές, μόλις ήρθατε σε μια νέα πόλη και δεν ξέρετε που να πάτε; Έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε στα ίδια μέρη και αναζητάτε κάτι νέο;

restaurant_pict04h

Το Foursquare είναι εδώ για να σας βρει τα καλύτερα σημεία!

Το Foursquare είναι μια εφαρμογή πολύ χρήσιμη για κινητά και τάμπλετ, όπου αποτελεί έναν κατάλογο – οδηγό καταστημάτων ψυχαγωγίας. Η εγγραφή στην εφαρμογή είναι πολύ απλή, καθώς κάνετε κλικ στο Foursquare.com από σταθερό υπολογιστή ή κατεβάζετε από το Google Play την εφαρμογή, και συνδέεστε είτε με τον λογαριασμό σας στο facebook είτε με το email σας.

Επιλέγετε τα ενδιαφέροντά σας και το τι ψάχνετε ακριβώς από την μεγάλη γκάμα αναζητήσεων της εφαρμογής και έχετε πρόσβαση σε όλα τα hot μέρη! Στα θετικά τις εφαρμογής η δυνατότητα να σας δείχνει σημεία κοντά σε εσάς, εξατομικεύοντας ακόμα περισσότερο την αναζήτησή σας.  Στο Foursquare μπορείτε να βρείτε από χάρτες και κοντινά καταστήματα, μέχρι Tips, κινηματογράφους μουσεία, καφετέριες κλπ.

blank

Η εφαρμογή βρίσκει την ακριβή σας τοποθεσία γιατί χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου σας. Παλαιότερα, το Foursquare παρείχε στους χρήστες του την ικανότητα να κάνουν και check-in στις τοποθεσίες όπου βρίσκονταν. Πλέον όμως η εφαρμογή έχει διαχωριστεί και απέκτησε αδερφάκι, το Swarm, όπου εκεί πλέον γίνονται τα check-in.

Έτσι λοιπόν μπορείτε να κοινοποιήσετε την παρουσία σας στους φίλους σας, και να δείτε ποιοι βρίσκονται σε κοντινά με εσάς μέρη μέσω του Swarm, αλλά και να αναζητήσετε νέα μέρη για να επισκεφτείτε με φωτογραφίες, χάρτη και σχόλια από επισκέπτες. Επίσης μπορείτε να σχολιάσετε και εσείς οι ίδιοι ένα σημείο που επισκεφτήκατε και να αφήσετε τα δικά σας tips για τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής.

Είναι πολύ εύχρηστη σαν εφαρμογή και έχετε άμεσα ότι χρειάζεστε για το κάθε μέρος που θέλετε να επισκεφτείτε: διεύθυνση, τηλέφωνο, κόστος, wifi, τρόπους προσέγγισης, αξιολογήσεις, σχόλια, ωράρια λειτουργίας, πληροφορίες, ποιοι έχουν κάνει chek-in στη τοποθεσία κ.α.

Foursquare-Ad-01-2013

Foursquare για επιχειρήσεις:

Με την συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα του Foursquare, αυξάνεται και η ζήτηση προβολής από τις επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις με φυσικό κατάστημα μπορούν να διαφημιστούν μέσω του Foursquare.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Εφόσον υπάρχει έστω ένα check in στο κατάστημα σας, δηλώνετε ότι είστε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εδώ. Με αυτόν τον τρόπο ο χώρος σας ανήκει επίσημα και είστε ο Foursquare ιδιοκτήτης. Ύστερα φτιάχνετε την σελίδα της επιχείρησης σας με φωτογραφίες, υπηρεσίες και προϊόντα σας. Αυτά βέβαια τα κάνετε στην ειδική εφαρμογή Foursquare Business.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Το Business Foursquare σας παρέχει την δυνατότητα της επί πληρωμής διαφήμισης. Σχεδόν όπως με την διαφήμιση της Google Adwords, η διαφήμιση σας φαίνεται πρώτη στις αναζητήσεις με τον χαρακτηρισμό Promoted. Πληρώνετε μόνο για τα κλικ – ανοίγματα της διαφήμισης και σας παρέχονται στατιστικά όπως επισκεψιμότητα, πόσα κλικ έγιναν κλπ.

foursquare

Έτσι λοιπόν το Foursquare γίνεται και ένα δυνατό εργαλείο προώθησης για τις επιχειρήσεις όπως και όλα τα Social Media και Networks. Η διαφήμιση των επιχειρήσεων με τα κοινωνικά δίκτυα είναι απαραίτητη για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για το Foursquare;

blank
Συγγραφέας

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Ασφάλεια

Σας ετοιμάσαμε μια ανανεωμένη λίστα με δωρεάν και ενημερωμένα Antivirus τα οποία έχουν ευρεία χρήση παγκοσμίως, από προσωπικούς υπολογιστές, μέχρι και επαγγελματικούς servers.

Internet Marketing

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω μερικά marketing tips για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας τη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο....

Google

Θέλετε να εγκαταστήσετε το Google Analytics στο WordPress; Η γνώση του τρόπου με τον οποίο το κοινό σας αλληλεπιδρά με το site σας είναι...

Internet Marketing

Τελικός στόχος της τοπικής βελτιστοποίησης είναι να προσεγγίσετε τον σημερινό καταναλωτή, ο οποίος είναι πιθανότερο να αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο για αυτό που έχει...

Εικόνες και γραφικά

Σας παρουσιάζω μερικές εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας που ανακάλυψα με την έρευνά μου και τις δοκίμασα! Διαλέξτε την καταλληλότερη και ξεκινήστε τα μαγικά σας!

Internet Marketing

Οι συναρπαστικές φωτογραφίες στα newsletters, στις αναρτήσεις στο blog, στο Facebook και φυσικά στο Instagram, έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και είναι...

Εφαρμογές

Έφτασε η στιγμή να φτιάξεις ένα βιογραφικό, αλλά δεν ξέρεις πώς; Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές εφαρμογές για εσένα, διάλεξε την καλύτερη και ξεκίνα.

Εικόνες και γραφικά

Τα επαγγελματικά video που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας και την κοινοποίηση περιεχομένου στα social media, είναι συνήθως μια δύσκολη και κουραστική διαδικασία. Τις...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js