Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

AdWords

Τι είναι όλα αυτά τα εικονίδια στον υπολογιστή μου;

Φαντάζομαι έχει συμβεί σε όλους να βλέπετε όλα αυτά τα επίσημα εικονίδια των android, της Google ή των social media και να μην μπορείτε να τα αναγνωρίσετε.

 

Συγκεντρώσαμε τα βασικά εικονίδια, σύμβολα και logo από την Google και τα android σε ένα λεξικό με όλα τα σύμβολα logos και εικονίδια που βλέπετε στον υπολογιστή σας και δεν ξέρετε τι είναι ούτε πόσο πολύ χρήσιμα είναι!

 

 • Gmail icon

googlemail-128
Πρόκειται για το επίσημο mail της Google, το πιο επαγγελματικό και εύχρηστο. Ανοίξτε δωρεάν τον δικό σας λογαριασμό εδώ και απολαύστε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η Google στα μέλη της οικογένειας της.

 

 • Google Adwords

adwords Πρόκειται για τη διαφημιστική καμπάνια Google Adwords έχει κυρίως στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και αύξηση των υποψηφίων πελατών σας. Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διαφημιστική καμπάνια της Google εδώ.

 

 • Google plus

g+

To Google+ είναι το επίσημο κοινωνικό δίκτυο της Google.

Γνωρίστε αυτό το απίστευτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και φτιάξτε δωρεάν τον δικό σας επαγγελματικό λογαριασμό εδώ.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

 

 

 • Google Drivedrive-128

Tο Google Drive είναι ένα είδος online back up αρχείων. Αποθηκεύστε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και άλλα αρχεία που είναι σημαντικά. Ξεκινήστε με έως και 15GB αποθηκευτικού χώρου. Και μάλιστα δωρεάν.

 

 •  Μετάφραση Google

metafrasi

 

Η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία μετάφρασης της Google μεταφράζει άμεσα κείμενα και ιστοσελίδες σε μεγάλο αριθμό ξένων γλωσσών.

 

 

 

 • Google Analyticsproduct-icon

Στατιστικά Google Analytics άλλη μια υπηρεσία της Google δίνει στους χρήστες της απίστευτη ενημέρωση για θέματα που αφορούν και την παραμικρή κινητικότητα στο website τους, με στατιστικά ψηφιακά δεδομένα. Μάθετε τα πάντα για το Google Analytics εδώ.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
 • Google Maps

GoogleMaps-Icon_zps1132798f
Ένα φοβερό εργαλείο είναι η υπηρεσία χαρτών της Google. Τα Google Maps είναι ουσιαστικά μια ιντερνετική χαρτογράφηση που προσφέρει χάρτες οδών και σχεδιασμό διαδρομής με αυτοκίνητο, ποδήλατο, μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ.

 

 

 • Google Calendarcalendar-128

Με το δωρεάν online ημερολόγιο της Google, είναι εύκολο να παρακολουθείτε συγκεντρωμένα όλα τα σημαντικά γεγονότα και να μην ξεχνάτε ποτέ τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού σας!

 

 • Google Hangouts

ffee2447b152494b43d9816faaea83c8_XL

 

Μέσω του Hangout επικοινωνείτε με βίντεο και ήχο με τους κύκλους σας. Το Hangout περιλαμβάνει επικοινωνία  με φωτογραφίες και κλήσεις βίντεο και όλα αυτά δωρεάν.

 

 

Google Toolbar

 • Google Toolbar

Το Google Toolbar έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρίσκετε γρήγορα ότι αναζητάτε και να ανακαλύπτετε νέα πράγματα στην πορεία.

 

 • Google Blogger

blogger
Δωρεάν εργαλείο δημοσίευσης ιστολογίου από την Google, για κοινή χρήση κειμένου, φωτογραφιών και βίντεο.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

 

 

Γενικά οι υπηρεσίες της Google αποτελούν πολύ χρηστικά εργαλεία για τον κάθε σύγχρονο επαγγελματία που δουλεύει με το Internet.

Εκμεταλλευθείτε όλα αυτά τα εργαλεία και προωθήστε την επιχείρηση σας, αυξάνοντας τα κέρδη σας.

Και για να σας βοηθήσω ακόμα περισσότερο στην αναζήτηση των ορολογιών κάντε κλικ στο Λεξικό πληροφορικής.

blank
Συγγραφέας

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Κατασκευή ιστοσελίδας

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε το ποιο βασικό πράγμα στο WordPress, την δημιουργία και διαχείριση άρθρου. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο περιβάλλον διαχείρισης του...

CMS

Θέλετε να απενεργοποιήσετε μια σελίδας στον ιστότοπό σας στο WordPress; Μερικές φορές θέλετε να απενεργοποιήσετε μια απλή σελίδα για απλή επεξεργασία ή να αποκρύψετε...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Θέλετε να μάθετε πώς να εξαιρείτε σελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης του WordPress; Από προεπιλογή, η εσωτερική αναζήτηση στον ιστότοπό σας θα περιλαμβάνει όλα...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης PHP για το site σας βελτιώνει την απόδοση και την ταχύτητα. Ωστόσο, μερικές φορές η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων...

CMS

Θέλετε να ενσωματώσετε το Slack στο WordPress site σας ή στο κατάστημα WooCommerce; Το Slack είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ομαδικής επικοινωνίας που σας επιτρέπει...

CMS

Θέλετε να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση GZIP στο WordPress; Η συμπίεση GZIP κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο, συμπιέζοντας τα δεδομένα και στέλνοντας τα στα...

CMS

Θέλετε να εισάγετε και να εξάγετε χρήστες του WordPress από ένα site σε έναν άλλο; Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο όταν συγχωνεύετε...

CMS

Πρόσφατα, ένας από τους αναγνώστες μας μας ρώτησε πώς μπορούν να αποτρέψουν την επιλογή κειμένου και να αντιγράψουν / επικολλήσουν στο WordPress. Πολλοί blogger’s...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js