Γέμισε από email το Outlook; Ανεβάστε τα όλα στο Cloud!

  1. Home
  2. E-mail
Γέμισε από email το Outlook; Ανεβάστε τα όλα στο Cloud!

– Μήπως το “γραμματοκιβώτιο” σας γέμισε και δεν μπορείτε ούτε να στείλετε ούτε να λάβετε emails; 

– Μήπως καθημερινά αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα email σας;

– Μήπως σας “τρώει” το άγχος μην χάσετε τα email σας;

– Μήπως περιορίζεστε από το όριο χώρου που σας επιβάλει το Outlook;

Αποθηκεύστε με ασφάλεια τα email σας, χωρίς περιορισμούς και άγχος στο “σύννεφο”!

1.  Σωστή λειτουργία των  emails

Το Cloud μπορεί άνετα να χωρέσει όλα τα emails μας, χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Είναι απίστευτα εξυπηρετικό καθώς λειτουργεί από όλες τις συσκευές τάμπλετ, κινητά κλπ. Είναι ότι πιο ασφαλές υπάρχει αυτήν την στιγμή στην αποθήκευση δεδομένων και αν (ου μη γένοιτο)  χαλάσει ο υπολογιστής σας ή ο δίσκος δεν χάνεται τίποτα από τα αρχεία σας.

Τι είναι το Cloud, είπαμε;

2.  Μπόλικος χώρος και αρχειοθέτηση!

Cloud-Storage

Αντίθετα με τον περιορισμό χώρου που αντιμετωπίζουμε στο Outlook, στο Cloud ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα στον χώρο και το
μέγεθος των αποθηκευμένων email. Το Cloud μας διαθέτει όσο αποθηκευτικό χώρο χρειαζόμαστε και μπορούμε με ευκολία να οργανώσουμε και να αρχειοθετήσουμε τα email μας. Το κέρδος χώρου είναι διπλό, καθώς με την χρήση του Cloud εξοικονομούμε χώρο και στον υπολογιστή μας.

3.  Πολλαπλά οφέλη

Στα συν είναι ότι κερδίζετε άμεσα χρόνο καθώς δεν έχετε την αναμονή που απαιτεί το Outlook μέχρι να ανοίξει, να συγχρονίσει τα emails κλπ. Επίσης δεν έχετε ανάγκη από software και hardware και ο λόγος είναι πολύ απλός: η χρήση του Cloud δεν απαιτεί ούτε ιδιαίτερη ρύθμιση σε συγκεκριμένη συσκευή – υπολογιστή, ούτε απαιτεί την χρήση συγκεκριμένου λογισμικού που να σας περιορίζει. Με το Cloud, δεν αντιμετωπίζετε όρια και περιορισμούς !

Cloud-Storage3

4.  Πολλαπλές Χρήσεις

Βέβαια, το Cloud δεν είναι μόνο χρήσιμο για τα email μας, αλλά σχεδόν για ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες που καθημερινά χρησιμοποιούμε όπως: αποθήκευση δεδομένων (π.χ. Dropbox και Google Drive), Flickr για φωτογραφίες, Play Music της Google για μουσική, OneDrive για backup και παααρα πολλά άλλα!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, για να αξιοποιήσετε όμως τα οφέλη του Cloud στα εταιρικά emails σας, θα χρειαστείτε απαραίτητα τεχνική υποστήριξη. Επαγγελματική τεχνική υποστήριξη, θα βρείτε σε εταιρείες που παρέχουν φιλοξενία ιστοσελίδας και εταιρικών emails.

Δείτε ενδεικτικά πακέτα επαγγελματικής φιλοξενίας και υποστήριξης,
button-εδω

Marianna

Author Since: 23 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.