Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Εικόνες και γραφικά

Ποια είναι τα σωστά μεγέθη φωτογραφίας για μια επαγγελματική εμφάνιση στο Facebook;

Facebook_Business_Page

Με το σωστό μέγεθος των φωτογραφιών σας στην εταιρική σας σελίδα το Facebook,  διατηρείτε μια αξιόπιστη και επαγγελματική εμφάνιση στο κοινωνικό μέσο και στο Διαδίκτυο. Συχνά, συμβαίνει ο πελάτης να εντυπωσιάζεται από την εμφάνιση μιας επιχείρησης στα social media. Με το αγαπημένο μας κοινωνικό μέσο να αλλάζει συνεχώς τα δεδομένα του, σιγουρευτείτε πως η εμφάνισή σας είναι η ιδανική για να τραβήξει έναν πελάτη στο online μαγαζί σας!

Είναι εξίσου σημαντικό, οι φωτογραφίες σας να εμφανίζονται στην καταλληλότερη μορφή τους σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, θα διατηρείτε το Brand σας συνεπή και αξιόλογο απέναντι στο κοινό του. Ορισμένες φορές, είναι δύσκολο να κρατήσετε τα σωστά μεγέθη φωτογραφιών σε όλα τα είδη των κοινοποιήσεών σας στο Facebook.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε έναν απλό οδηγό μεγεθών για τις φωτογραφίες σας στο Facebook και για να στοχεύσετε στην καλύτερη, επαγγελματική κοινοποίηση που κάνατε ποτέ:

 • Φωτογραφία εξωφύλλου, τουλάχιστον 828×315 – Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φωτογραφία σας, που λειτουργεί ως φόντο για τη σελίδα σας στο Facebook. Εφόσον είναι ιδιαίτερα ευρεία, είναι πολύ σημαντικό να έχει και το σωστό μέγεθος ώστε να αποφευχθεί τυχόν θόλωμα, παραμόρφωση ή αδέξια περικοπή.
 • Για κινητή συσκευή smartphone, μέγεθος φωτογραφίας εξωφύλλου 563 x 315.
 • Εικόνα προφίλ, τουλάχιστον 180 x 180. Εμφανίζεται ως 160 x 160 – Είναι η φωτογραφία που θα τραβήξει βλέμματα και σχόλια! Θα εμφανίζεται παντού στο κοινωνικό μέσο και θα σας αντιπροσωπεύει. Βεβαιωθείτε πως είναι στις κατάλληλες διαστάσεις.
 • Για κινητή συσκευή smartphone, μέγεθος φωτογραφίας προφίλ 140 x 140.
 • Φωτογραφίες εφαρμογών, 111 x 74 – Αν έχετε κάποια δική σας εφαρμογή, θα ξέρετε καλά πως αυτές οι φωτογραφίες βοηθούν δυνητικούς πελάτες να δουν πώς είναι η εφαρμογή σας. Σιγουρευτείτε πως την παρουσιάζετε επάξια στο κοινό που σας ακολουθεί.
 • Gallery φωτογραφιώνμικρογραφίες105 x 105 – Το πραγματικό μέγεθος αυτών των φωτογραφιών, είναι μεγαλύτερο. Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ πάνω τους, στην προεπισκόπησή τους θα εμφανίζονται μικρότερες.
 • Video μικρογραφίες – παρόμοιες με τις φωτογραφίες στην gallery μικρογραφιών. Στην προεπισκόπηση του video, θα εμφανίζεται μικρότερο.
 • Κοινοποίηση φωτογραφιών, προτείνεται 504 x – Οι φωτογραφίες αυτές, θα εμφανίζονται στο χρονολόγιό σας και στην αρχική σελίδα στο Facebook. Το max πλάτος είναι 504, ενώ το ύψος εξαρτάται από το τι ύψος έχει αρχικά η φωτογραφία σας και θα προσαρμοστεί.
 • Κοινοποίηση videos, 504 x 283 – Τα videos που θα κοινοποιείτε στο χρονολόγιό σας, θα πρέπει να εμφανίζονται σε αυτό το μέγεθος.
 • Κοινοποίηση links504 x 252 – Πρόκειται για τις φωτογραφίες εκείνες που ενσωματώνονται με τους συνδέσμους που κοινοποιείτε στο κοινωνικό μέσο.
 • Διαφήμιση/Event470 x 174 – Αν πληρώνετε για διαφημίσεις στο Facebook ή events, συγουρευτείτε πως οι φωτογραφίες σας, τα videos κοκ, πληρούν τις κατάλληλες διαστάσεις. Διαφορετικά, δεν πρόκειται να εγκριθούν!

  Web

  Facebook sheet – infographic

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις σωστές και τις καταλληλότερες διαστάσεις των εικόνων που θα δημοσιεύετε. Ζητήστε μας τον οδηγό για το αγαπημένο σας κοινωνικό μέσο και μείνετε συντονισμένοι!

Ξεκινήστε σήμερα με το επαγγελματικό σας Facebook Page και αυξήστε τα κέρδη σας, με τη σωστή καθοδήγηση. Εάν χρειάζεστε μια επιτυχημένη εταιρική σελίδα στο Facebook

Ρωτήστε μας

ή συμπληρώστε τη φόρμα:

εδώ

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Internet Marketing

Το Instagram μας δίνει μόνο ένα URL με δυνατότητα κλικ στο βιογραφικό μας, οπότε είναι σημαντικό να το βελτιστοποιήσουμε και να το εκμεταλλευτούμε κατάλληλα...

Internet Marketing

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω μερικά marketing tips για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας τη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο....

Content Marketing

Αν σας ενδιαφέρει ως επιχείρηση να εμφανίζεστε στις τοπικές αναζητήσεις, τότε βελτιστοποιήστε σωστά τον επαγγελματικό λογαριασμό σας στο Instagram. Και αν δεν έχετε ιδέα...

Internet Marketing

Τελικός στόχος της τοπικής βελτιστοποίησης είναι να προσεγγίσετε τον σημερινό καταναλωτή, ο οποίος είναι πιθανότερο να αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο για αυτό που έχει...

Google Plus

Εάν είστε ένας από τους λίγους χρήστες του διαδικτύου που χρησιμοποιούν το Google plus ως απλό προφίλ και όχι ως επιχείρηση, έχετε κατά νου...

SEO

Μπορείτε να έχετε το καλύτερο προϊόν στον κόσμο, αλλά χωρίς αποτελεσματική διαφήμιση, κανείς δεν θα το γνωρίσει. Επειδή έχετε ξεκινήσει την ιστοσελίδα σας στο...

Internet Marketing

Το marketing με τα φυλλάδια που τα έβρισκες στριμωγμένα ανάμεσα στους υαλοκαθαριστήρες, έχει πλέον ψηφιακό χαρακτήρα. Σήμερα όμως  επιτυγχάνεται χάρη στην αγαπημένη τεχνολογία όλων,...

Συχνές Ερωτήσεις

Το Instagram δεν είναι ένα social δίκτυο όπως όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Δυσκολεύει κάποιες φορές ακόμα και τον καλύτερο …γνώστη! Αρχικά, όλοι...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js