Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Εικόνες και γραφικά

9 Free Video Stock Βιβλιοθήκες για να διαλέξεις!

Free video stock websites

Τα επαγγελματικά video που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας και την κοινοποίηση περιεχομένου στα social media, είναι συνήθως μια δύσκολη και κουραστική διαδικασία.

Τις περισσότερες φορές, τα διαθέσιμα video στο internet προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα ή είναι μόνο επί πληρωμή και συχνά το ποσό είναι απρόσιτο. Αναγκάζεστε να πληρώνετε συνδρομές ίσως και για δύο video το χρόνο!

Πλέον, μπορείτε να βρείτε δωρεάν, ποιοτικά video στο διαδίκτυο, διαθέσιμα σε όλους όσους το επιθυμούν. Σχεδόν τα περισσότερα είναι free. Καλύπτουν τα πάντα, από ανθρώπους και ζώα έως αρχιτεκτονική και πολιτισμό. Η λήψη είναι εύκολη και ο χειρισμός του website απλός.

Εμείς κάναμε μια έρευνα και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις καλύτερες δωρεάν stock βιβλιοθήκες video που υπάρχουν στο διαδίκτυο:

1. Videvo

Η Videvo είναι μια τεράστια διαδικτυακή βιβλιοθήκη που προσφέρει δωρεάν HD video και γραφικά κίνησης κάθε εβδομάδα, για οποιαδήποτε project. Μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία που σας αφορά, καθώς παρέχει μια τεράστια συλλογή από ζώα και επιχειρήσεις, μέχρι φαγητό – ποτό, αθλήματα timelapses και slow motion videos.

2. Videezy

Πρόκειται για ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας video.
Τα Videezy videos είναι χωρίς πνευματικά δικαιώματα και τα περισσότερα από αυτά παρέχονται σε HD ανάλυση. Όλα τα videos παρέχονται σε μορφή mp4, ενώ μπορείτε να δείτε την ανάλυση κάτω από την προεπισκόπηση στη σελίδα της λήψης.

3. Distill

Η Distill είναι η καλύτερη συλλογή για δωρεάν HD videos προσωπικής ή εμπορικής χρήσης. Η βιβλιοθήκη, αποτελείται από videos για ανθρώπους, αρχιτεκτονική, τεχνολογία, φύση και άλλα.

4. Video Pexels

Η Pexels, εκτός από μία εξαιρετική συλλογή δωρεάν φωτογραφιών που λατρεύω να χρησιμοποιώ, προσφέρει και εντελώς δωρεάν video για οποιαδήποτε χρήση. Ξεκινήστε τα dowloads!

5. Clip Canvas

Το Clip Canvas είναι μια τεράστια βιβλιοθήκη που προσφέρει και αρκετά δωρεάν video μικρού μήκους από διάφορους καλλιτέχνες. Κάντε την εγγραφή σας και απολαύστε free clips!

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

6. Life of Vids

Το Life of Vids προσφέρει δωρεάν video, clips & loops, χωρίς περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων. Κάθε εβδομάδα απολαμβάνετε νέα videos! Μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ.

7. Pixabay

Εκτός από το ότι η Pixabay είναι η αγαπημένη μου βιβλιοθήκη free φωτογραφιών με άριστη ποιότητα και επιλογή διαστάσεων για downloading, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη και για video downloading! Επιλέξτε το καταλληλότερο για εσάς και την επιχείρησή σας, μέσα από μια τεράστια γκάμα διαθέσιμων video, πατώντας εδώ.

8. Cover

Το Cover σας παρέχει όμορφα και δωρεάν video για την ιστοσελίδα σας! Απλά διαλέξτε ένα.

9. Clipstill

Εντυπωσιακά clips ταινιών που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει!

Video μικρού μεγέθους για εύκολη και άμεση λήψη. Το Clipstill είναι αφιερωμένο στους κινηματογράφους – με αρχεία GIF. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε τους διαδικτυακούς σας επισκπέπτες. Υπάρχει μόνο μια μικρή γκάμα δωρεάν ταινιών διαθέσιμη (τα περισσότερα από τα videos είναι υψηλής ποιότητας), όμως αλλάζουν κάθε μήνα, οπότε αξίζει να επισκέπτεστε συχνά το site και να ελέγχετε τι νέο υπάρχει.

Συμπέρασμα:

Κι όμως σήμερα υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο δωρεάν, και η παραπάνω λίστα video βιβλιοθηκών υψηλής ποιότητας είναι ένα από αυτά. Και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες!

Ανεξάρτητα για ποιο σκοπό χρειάζεστε το video, υπάρχει πάντα ένα δωρεάν για όλους.

Αν δεν σας φτάνουν αυτά και θέλετε να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα, δείτε στο Makerbook 😉

Διαβάστε επίσης: Οι 11 καλύτερες Video Editor εφαρμογές για το 2017!

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js
blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Ασφάλεια

Σας ετοιμάσαμε μια ανανεωμένη λίστα με δωρεάν και ενημερωμένα Antivirus τα οποία έχουν ευρεία χρήση παγκοσμίως, από προσωπικούς υπολογιστές, μέχρι και επαγγελματικούς servers.

CMS

Θέλετε να ενσωματώσετε βίντεο στις αναρτήσεις του WordPress; Τα βίντεο ζωντανεύουν το site σας και αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο αύξησης της χρηστών-πελατών. Το WordPress...

Internet Marketing

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω μερικά marketing tips για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας τη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο....

Εικόνες και γραφικά

Ξέρατε ότι μπορείτε να κάνετε βασική επεξεργασία εικόνων στην περιοχή διαχείρισης του WordPress; Αυτό περιλαμβάνει την περικοπή εικόνων, την περιστροφή, την κλιμάκωση των μεγεθών...

Google

Θέλετε να εγκαταστήσετε το Google Analytics στο WordPress; Η γνώση του τρόπου με τον οποίο το κοινό σας αλληλεπιδρά με το site σας είναι...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Θέλετε να επιταχύνετε το WordPress site σας και να φορτώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται; Οι σελίδες γρήγορης φόρτωσης βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, αυξάνουν...

Internet Marketing

Τελικός στόχος της τοπικής βελτιστοποίησης είναι να προσεγγίσετε τον σημερινό καταναλωτή, ο οποίος είναι πιθανότερο να αναζητά πληροφορίες στο διαδίκτυο για αυτό που έχει...

Εικόνες και γραφικά

Σας παρουσιάζω μερικές εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας που ανακάλυψα με την έρευνά μου και τις δοκίμασα! Διαλέξτε την καταλληλότερη και ξεκινήστε τα μαγικά σας!

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js