Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

Διαδίκτυο

Διατηρήστε τους Online Πελάτες σας με Αποτελεσματικές Στρατηγικές

Η Online πώληση μέσω e-shop, είναι μεγάλη πρόκληση όσον αφορά τη διατήρηση των πελατών σας και είναι τόσο δύσκολη διαδικασία όσο και η απόκτηση νέων.

Η διατήρηση πελατών είναι σαν μια μέτρηση της επιτυχίας για μια επιχείρηση, τις πωλήσεις της και το Brand της.

Ο μαζικός ανταγωνισμός είναι ένας βασικός λόγος που οι Online αγοραστές παρασύρονται από το ένα e-shop στο άλλο. Ωστόσο, ο πελάτης μπορεί να κολλήσει με το δικό σας Brand.

Υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τους πελάτες σας αφοσιωμένους ώστε να σας προτιμήσουν ξανά και ξανά.

Ενθαρρύνετε τους πελάτες σας

Το να ενθαρρύνετε τους πελάτες να κολλήσουν με το Brand σας, είναι σημαντικό για να τους διατηρήσετε μακριπρόθεσμα. Κατασκευάστε ένα καταπληκτικό eshop που θα περιλαμβάνει προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ένα e-shop που προσφέρει εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και εμπειρία χρήστη (UX) είναι βέβαιο ότι θα διατηρήσει τους πελάτες σας αφοσιωμένους και θα επιστρέφουν ξανά και ξανά στο website σας για περισσότερα.

Επιλέγοντας την κατάλληλη εταιρεία κατασκευής e-shop, θα κάνετε τη διαφορά στην διαδικτυακή αγορά. Μια άλλη σημαντική πτυχή, είναι η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε ο Online αγοραστής να έχει λόγο να ξαναγοράσει.

Εικοινωνήστε άμεσα μαζί τους

Μια άλλη έξυπνη στρατηγική διατήρησης των πελατών σας, είναι να έχετε άμεση επικοινωνία μαζί τους ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιήστε πλατφόρμες ανάλυσης στοιχείων όπως το Google Analytics, για να μελετήσετε τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά τους και να τους στέλνετε τα σωστά μηνύματα.

Εικοινωνήστε μαζί τους μέσω της αποστολής Newsletter, των λογαριασμών σας στα social και μέσω τηλεφώνου.

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Προσφέρετε Οφέλη Επιβράβευσης

Τα οφέλη από την αφοσίωσή σας αποτελούν έναν εξαιρετικό τρόπο για να ενθαρρύνετε τους πελάτες να παραμείνουν στην αγορά και να φέρουν περισσότερους αγοραστές προωθώντας το Brand σας. Μπορείτε να προσφέρετε ειδικές εκπτώσεις σε όσους αγοράζουν συνέχεια από το e-shop σας.

Αξιοποιήστε τη Δύναμη του Content Marketing

Η σωστή και στοχευμένη χρήση του Content Marketing είναι ένας άλλος τρόπος για να διατηρήσετε τους πελάτες στο e-shop σας. Με μια στοχευμένη, πλήρως ενημρωτική και συναρπαστική αφήγηση, οι πελάτες σας θα επιστρέψουν ξανά σύντομα.

Τα Case Studies, οι κριτικές στα προϊόντα σας και οι κριτικές στο e-shop σας, είναι αξιόπιστα εργαλεία περιεχομένου, με τεράστια επίδραση σε νέους και υπάρχοντες Online αγοραστές.

Google Reviews: Τι Πρέπει Να Προσέξω!

Να παρέχετε Άριστη Εμπειρία Ηλεκτρονικών Αγορών

Μια εξαιρετική εμπειρία πελάτηχρήστη (UX) είναι σημαντική για τη διασφάλιση μακροπρόθεσμης διατήρησης ενός πελάτη. Η διαδικασία πρέπει να είναι γρήγορη και απρόσκοπτη, με ομαλή πλοήγηση, εύκολες και ασφαλείς πληρωμές, έγκαιρη παράδοση, διαφάνεια συναλλαγών και άλλα.

Η εξυπηρέτηση πελατών πρέπει να είναι άψογη, καθώς με την έγκαιρη ενημέρωση των παραγγελιών των πελατών σας, κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους.

Μια διαδικτυακή Επιχείρηση, πρέπει να αντιμετωπίζει τους πελάτες της ως περιουσιακά στοιχεία και να επικεντρώνεται στη διατήρησή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Η επίτευξη νέων πελατών είναι σημαντική, αλλά η διατήρησή τους είναι αποδοτική οικονομικά σε έναν μεγάλο βαθμό.

Σκεφτείτε πως η επιχείρηση δεν είναι μόνο για πώληση, αλλά και για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων σχέσεων.

Διαβάστε επίσηςΠως να οδηγήσετε τον πελάτη στο online ταμείο σας;

Advertisement. Scroll to continue reading.
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

πηγή: medium.com

blank
Συγγραφέας

Experienced Director Of Business Development with a demonstrated history of working in the internet industry. Skilled in Web design, Search Engine Optimization (SEO), SQL, Web Marketing Strategy, and Web Content Writing. Strong sales professional in IT Engineering focused on Web design from Technological Educational Institute of Central Greece.

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Κατασκευή ιστοσελίδας

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε το ποιο βασικό πράγμα στο WordPress, την δημιουργία και διαχείριση άρθρου. Θα πρέπει να συνδεθείτε στο περιβάλλον διαχείρισης του...

CMS

Θέλετε να απενεργοποιήσετε μια σελίδας στον ιστότοπό σας στο WordPress; Μερικές φορές θέλετε να απενεργοποιήσετε μια απλή σελίδα για απλή επεξεργασία ή να αποκρύψετε...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Θέλετε να μάθετε πώς να εξαιρείτε σελίδες από τα αποτελέσματα αναζήτησης του WordPress; Από προεπιλογή, η εσωτερική αναζήτηση στον ιστότοπό σας θα περιλαμβάνει όλα...

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης PHP για το site σας βελτιώνει την απόδοση και την ταχύτητα. Ωστόσο, μερικές φορές η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων...

CMS

Θέλετε να ενσωματώσετε το Slack στο WordPress site σας ή στο κατάστημα WooCommerce; Το Slack είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ομαδικής επικοινωνίας που σας επιτρέπει...

Blog

Ποια είναι η συνταγή για ένα αξιόλογο περιεχόμενο που σε εκτοξεύει στο SEO στα πρώτα αποτελέσματα των αναζητήσεων; Το Content Marketing ή αλλιώς Marketing...

CMS

Ίσως έχετε ακούσει για συνδέσμους nofollow, αλλά δεν είστε σίγουροι τι είναι ή γιατί πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας...

CMS

Θέλετε να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση GZIP στο WordPress; Η συμπίεση GZIP κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο, συμπιέζοντας τα δεδομένα και στέλνοντας τα στα...

Advertisement https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js