Connect with us

Γεια σας, πείτε μας τι ακριβώς ψάχνετε

CMS

5 δωρεάν Plugins για την ασφάλεια του WordPress site σας!

Το WordPress το χρησιμοποιούν τώρα πάνω από το 27% όλων των ιστοτόπων. Αυτό αποδεικνύει την ευελιξία, την ευκολία χρήσης τα δωρεάν plugins και themes που είναι διαθέσιμα. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι το WordPress έχει έναν γιγαντιαίο στόχο στην πλάτη του από κακόβουλους hackers και bots.
Είναι συνεχώς σε αναζήτηση για ξεπερασμένες εγκαταστάσεις.
Έχει γίνει απολύτως επιτακτική ανάγκη οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων να λάβουν επιπλέον μέτρα ασφαλείας. Μερικά από αυτά γίνονται σε επίπεδο server, αλλά υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε μέσα από το ίδιο το WordPress. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια πληθώρα δωρεάν plugins εκεί έξω που θα “σκληρύνει” το WordPress και θα σας παρέχει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας.

[!Οποιαδήποτε εγκατάσταση, ή παραμετροποίηση της ιστοσελίδας σας, γίνεται με την δική σας ευθύνη. Για αυτό προσέξτε σε κάθε περίπτωση να έχετε πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

Ας ρίξουμε μια ματιά λοιπόν:

WordFence

Με πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, το WordFence είναι ένα από τα πιο δημοφιλή plugins εκεί έξω. Θα ελέγχει συστηματικά την εγκατάστασή σας για κακόβουλο κώδικα και διαθέτει τείχος προστασίας σε πραγματικό χρόνο, το οποίο θα σας βοηθήσει να προστατέψετε τον ιστότοπό σας από γνωστές (και άγνωστες) απειλές.
Οι προηγμένες λειτουργίες, όπως η παρεμπόδιση IP και η εγγύηση σύνδεσης, μπορούν να δώσουν στους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας κάποια ηρεμία. Η έκδοση Premium περιλαμβάνει αποκλεισμό χώρας, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και το τείχος προστασίας ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο.

JetPack

Η πλατφόρμα WordPress όλων των συναλλαγών, το JetPack έχει προσθέσει μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά ασφαλείας τα τελευταία χρόνια. Περιλαμβάνεται η προστασία σύνδεσης (και θα προβάλλει με υπερηφάνεια πόσες κακόβουλες προσπάθειες σύνδεσης έχουν αποτραπεί στον Πίνακα ελέγχου του WP).
Υπάρχει επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που λειτουργεί με το λογαριασμό σας στο WordPress.com. Οι Ρυθμίσεις προσθέτουν blocking spam, σάρωση κακόβουλου λογισμικού και άλλα.

iThemes Security

Πρόκειται για μια σουίτα ασφαλείας (σε μορφή plugin) που θα προστατεύει τον ιστότοπό σας με προστασία από επιθέσεις, ανίχνευση αλλαγών αρχείων, που απαιτεί από τους χρήστες να εφαρμόζουν ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης και θα σας βοηθήσει να εκτελέσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας σε SSL. Η έκδοση Pro επιτρέπει τη σάρωση κακόβουλου λογισμικού, τη λήξη του κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα.

Clef

Το Clef προσφέρει μια μοναδική μέθοδο προσθήκης ταυτότητας δύο στοιχείων σε WordPress. Οι χρήστες θα χρειαστούν την εφαρμογή Clef mobile για να σαρώσουν το κινούμενο μοτίβο “Clef Wave” που εμφανίζεται στην οθόνη σύνδεσης με το τηλέφωνό τους. Είναι έλεγχος ταυτότητας χωρίς κωδικό πρόσβασης. Λειτουργεί επίσης ως ένα ενιαίο σημάδι που μπορεί να λειτουργήσει σε πολλαπλούς ιστότοπους.

All In One WP Security & Firewall

Αυτό το πρόσθετο θα σαρώσει τους λογαριασμούς χρηστών του ιστότοπού σας για να διασφαλίσει ότι το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα χρήστη δεν είναι πανομοιότυπα – μια βασική μέθοδος που χρησιμοποιούν τα bots για να συνδεθούν. Η εγγραφή χρηστών μπορεί επίσης να οριστεί για έγκριση από το διαχειριστή – κάτι που σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να απορρίψετε λογαριασμούς στους οποίους δεν έχετε εμπιστοσύνη.
Θα βρείτε επίσης προστασία από επιθέσεις, τείχος προστασίας, σάρωση με κακόβουλο λογισμικό και προστασία για αρχεία ρυθμίσεων.

*Σημαντικό
Σημειώστε ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ενεργοποιείτε περισσότερα από ένα πρόσθετα ασφαλείας. Κάποια μπορούν να έρθουν σε σύγκρουση μεταξύ τους και να σας οδηγήσουν σφάλματα και μειωμένη απόδοση. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα πρόσθετο ασφαλείας, κάντε κάποια έρευνα για να δείτε πώς συνυπάρχουν.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Θέλετε και εσείς ένα ασφαλές site σε WordPress;

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

[contact-form][contact-field label=”Όνομα” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Ιστοσελίδα” type=”url” /][contact-field label=”Μήνυμα” type=”textarea” /][/contact-form]

blank
Συγγραφέας

Σχόλια

Ίσως να σας ενδιαφέρουν

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η χρήση της πιο πρόσφατης έκδοσης PHP για το site σας βελτιώνει την απόδοση και την ταχύτητα. Ωστόσο, μερικές φορές η εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων...

Κατασκευή eshop

Η ταχύτητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός eshop. Δεν βελτιώνει μόνο την εμπειρία των πελατών, αλλά επηρεάζει άμεσα τις μετατροπές (conversion...

CMS

Θέλετε να ενσωματώσετε το Slack στο WordPress site σας ή στο κατάστημα WooCommerce; Το Slack είναι μια ισχυρή πλατφόρμα ομαδικής επικοινωνίας που σας επιτρέπει...

Κατασκευή eshop

Το WooCommerce είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για την κατασκευή eshop σήμερα στο Διαδίκτυο. Βασισμένο στην πλατφόρμα WordPress που αναπτύχθηκε από την...

Ασφάλεια

Σας ετοιμάσαμε μια ανανεωμένη λίστα με δωρεάν και ενημερωμένα Antivirus τα οποία έχουν ευρεία χρήση παγκοσμίως, από προσωπικούς υπολογιστές, μέχρι και επαγγελματικούς servers.

CMS

Ίσως έχετε ακούσει για συνδέσμους nofollow, αλλά δεν είστε σίγουροι τι είναι ή γιατί πρέπει να τους χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα σας...

CMS

Θέλετε να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση GZIP στο WordPress; Η συμπίεση GZIP κάνει τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο, συμπιέζοντας τα δεδομένα και στέλνοντας τα στα...

CMS

Θέλετε να εισάγετε και να εξάγετε χρήστες του WordPress από ένα site σε έναν άλλο; Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο όταν συγχωνεύετε...

Advertisement