Στατιστικά Google Analytics

31 Αυγούστου 2017
47 Προβολές

Το Google Analytics είναι άλλη μια υπηρεσία της Google για να βελτιώσει τις παροχές της στο διαδίκτυο. Δίνει στους χρήστες της απίστευτη ενημέρωση για θέματα που αφορούν και την παραμικρή κινητικότητα στο website τους, με στατιστικά ψηφιακά δεδομένα.

analytics1bd8c37
Αποτελεί ένα πανίσχυρο και εύκολο στη χρήση του εργαλείο στα χέρια του κάθε επαγγελματία. Μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες που θα σας χρησιμεύσουν στην προώθηση και το ιντερνετικό marketing της εταιρείας σας και να βελτιώσετε την εικόνα σας στο παγκόσμιο διαδίκτυο, αυξάνοντας τα έσοδα σας με μηδενικό κόστος αφού παρέχεται δωρεάν στους χρήστες της Google.


Από τα στατιστικά στοιχεία που μας δίνει το Google Analytics μπορούν να ωφεληθούν πολλά τμήματα μιας εταιρείας όπως: Τα Διοικητικά Στελέχη, οι επαγγελματίες marketing, οι Προγραμματιστές κ.α.
Έτσι λοιπόν μπορείτε να βελτιώσετε τις παροχές σας και να δείτε: ποιές κινήσεις marketing είναι οι πιο αποδοτικές, τι είδους πελάτες είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, από που προέρχονται τοπογεωγραφικά οι επισκέπτες σας, σε ποιές υποσελίδες σας μένουν πιο πολλή ώρα οι επισκέπτες και από ποιά υποσελίδα εγκαταλείπουν το website, ποιές είναι οι επικρατέστερες λέξεις κλειδιά για την ιστοσελίδα, ποιά διαδικτυακή διαφήμιση είναι οι πιο κερδοφόρα, ποιά η δυναμική του ιστοτόπου στη μετατροπή επισκέπτη σε πελάτη κ.α.

analytics_map

Πολλαπλή παρακολούθηση
Το Google Analytics μπορεί να παρακολουθεί και να σας δίνει στατιστικά για όσες ιστοσελίδες έχετε στο λογαριασμό σας καθώς επίσης και όλα τα ιστολόγια σας ή στο Facebook, ή γενικά στα social media, την αλληλεπίδραση που γίνεται στα RSS και γενικά οποιαδήποτε κίνηση έχετε κάνει εξωτερικά του website.
πηγή: Εισαγωγή στο Google Analytics

Βρίσκεστε εδώ:

0 Σχόλια

  1. Επίσης: Τι είναι όλα αυτά τα εικονίδια στον υπολογιστή μου; | Κατασκευή ιστοσελίδων

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται