Πάρε πάρε! Εδώ οι καλές εφαρμογές! [ΔΩΡΕΑΝ]

  1. Home
  2. Εφαρμογές
Πάρε πάρε! Εδώ οι καλές εφαρμογές! [ΔΩΡΕΑΝ]

 

 

Εσύ γνωρίζεις που θα βρεις τις καλύτερες εφαρμογές της αγοράς;

Η μεγαλύτερη ποικιλία από applications βρίσκεται στο GooglePlay! Πολύ απλά μπαίνετε από τον υπολογιστή, laptop, android, smartphone, iphone, imac σας στο play.google.com, κάνετε εγκατάσταση του προγράμματος μόνο με ένα κλικ και έχετε πρόσβαση σε οοοοοοόλες τις εφαρμογές!

Με το Google Play Store μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα εφαρμογές, μουσική, ταινίες, παιχνίδια κλπ. Το καλύτερο είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν!

Google-Play-Store-logo_zpsa8370a88

Στην ουσία η Google, με το κατάστημα της το GooglePlay, εξαφάνισε το Android Market, τον προκάτοχο της αγοράς εφαρμογών.

Κάτω από την ομπρέλα του GooglePlay είναι το Android Market, το Google Music και το Googlee Bookstore. Και το καλύτερο; Είναι σε cloud service. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η μετάβαση από οτιδήποτε κάνετε, από την οθόνη του κινητού, σε αυτήν της τηλεόρασης ή του tablet δεν θα είναι ποτέ ξανά διακεκομμένη.

Εμείς βρήκαμε μια απίστευτη εφαρμογή για τα καταστρεπτικά γεγονότα. Χάνω συνέχεια τα κλειδιά μου! Πανέξυπνο λειτουργεί παντού ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο internet!

download_button

Μπείτε στο εδώ και εγκαταστήστε το στο κινητό ή το tablet σας και μην μείνετε ποτέ ξανά έξω από το σπίτι σας!

Αυτή και χιλιάδες ακόμα εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play. Κάντε την ζωή σας πιο εύκολη και ίσως πιο διασκεδαστική!

  • Κοινοποίηση:

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.