Τι συμβαίνει όταν κάνω like κάπου;

  1. Home
  2. Internet Marketing
Τι συμβαίνει όταν κάνω like κάπου;

like = μου αρέσει, και οι πέτρες το ξέρουν πλέον!

Τι γίνεται όμως με τις επαγγελματικές σελίδες στο Facebook;

Στον βωμό της επισκεψιμότητας και της αναγνωρισιμότητας γίνεται “μάχη” για ένα like. Το like σημαίνει απλά ότι αρέσει η ανάρτηση σας. Ταυτόχρονα, κάνοντας like σε ένα post, βλέπουν το post και οι φίλοι μας, αν κάνουν like και οι φίλοι μας, το post εμφανίζεται και στους φίλους των φίλων μας!

Αυτόματα, όπως καταλαβαίνουμε προκαλείται “ντόρος” γύρω από την ανάρτηση μας και την επωνυμία μας. Έτσι κερδίζουμε αναγνωρισιμότητα, καθιερωνόμαστε στην αγορά, αυξάνουμε τους δυνητικούς πελάτες,  και αυξάνουμε τις πωλήσεις μας.

Πως καθιερώνουμε την επωνυμία μαςperissotera_button

Οι δρόμοι για να κερδίσετε τα πολυπόθητα likes είναι δύο:

Ο πρώτος δρόμος είναι αυτός που ακολουθεί ορθές πρακτικές και ο δεύτερος είναι αυτός που ακολουθεί κακόβουλες τακτικές:

Σωστός τρόπος απόκτησης like:goodtraffic

  • Εμπορικές και ενδιαφέρουσες αναρτήσεις,
  • Αναδημοσιεύσεις, Comments & Share,
  • Μελέτη στατιστικών και απήχησης αναρτήσεων,
  • Περιοδικές / εποχικές διαφημίσεις,

Θα χρειαστείτε:

Η παγίδα / ο λάθος τρόπος απόκτησης like:

badtrafficΠολλοί “επαγγελματίες” είναι φαν της ποσότητας αντί της ποιότητας στην απήχηση των αναρτήσεων. Δηλαδή πουλάνε “με το κιλό” τα likes.  Εκεί έρχονται και οι κακόβουλες τεχνικές απόκτησης like, τα λεγόμενα clickfarm. Φαινομενικά υπάρχει μια τεράστια αύξηση στα Likes και την απήχηση της σελίδας, όμως στην ουσία αποτελούν ψεύτικα Likes από μη εκμεταλλεύσιμο κοινό. Δηλαδή όχι μόνο δεν σας χρησιμεύει σε τίποτα να σας κάνουν Like 500 ινδοί πχ, αλλά σας προκαλεί και ζημιά καθώς η σελίδα σας δεν εμφανίζεται σε κοινό δυνητικών πελατών.

Η ζημιά

Αν  αυτά τα  clickfarm επεκταθούν και στην ιστοσελίδα σας, θέλοντας να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και σε αυτήν, κινδυνεύετε άμεσα να σας μπλοκάρει η Google η οποία έχει αντιληφθεί την απατεωνιά και η ιστοσελίδα σας να μην φαίνεται πουθενά.

Η λύση:

Μην αυταπατάστε ότι εν μια νυκτί θα γίνετε πασίγνωστοι. Θέλει μακροχρόνια εργασία και μεθοδικές κινήσεις.

Έχετε ανάγκη από έναν έμπειρο τεχνικό στην προώθηση και το διαδικτυακό marketing που θα σας παρέχει όλη την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε και την συμβουλευτική για την επαγγελματική σας σελίδα στο Facebook.

Ολοκληρωμένα πακέτα υποστήριξης και διαχείρισης Facebook Page:

fbpaketo

 

agora

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.