Τέλος εποχής για το Facebook; Έρχεται το GlobAllShare [έκλεισε]

  1. Home
  2. Uncategorized
Τέλος εποχής για το Facebook; Έρχεται το GlobAllShare [έκλεισε]

[ενημερώθηκε 14/07/2018]

Απάτη τελικά, το οποίο έκλεισε. Είχαμε δημοσιεύσει στο παρελθόν:

Τι είναι το GlobAllShare;

Το νέο κοινωνικό δίκτυο που ήρθε για να αφανίσει το Facebook

Οι δημιουργοί του βρήκαν έναν πολύ έξυπνο και άκρως δελεαστικό τρόπο για να προσελκύσουν το κοινό:

Απλά πείστε 5 φίλους σας να εγγραφούν στο νέο κοινωνικό δίκτυο και κερδίστε μια μετοχή αξίας 20€ ! Έτσι μπορείτε να συγκεντρώσετε όσες μετοχές θέλετε!

earn-money031

Ο λόγος που γίνεται αυτού του είδους η προώθηση είναι επειδή το GlobAllShare,  θα έχει όπως όλα  τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, μπάρες για διαφήμιση. Οπότε ουσιαστικά οι κάτοχοι των μετοχών θα έχουν μερίδιο στα κέρδη των διαφημίσεων.

Στα πλεονεκτήματα του GlobAllShare είναι:

Το GlobAllShare αντίθετα από το facebook, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να μπορούν να «κάνουν φίλο» όποιον θέλουν, χωρίς να απαιτείται προσωπική γνωριμία.  Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες  με παγκόσμια εμβέλεια και δωρεάν όπως: τηλεφωνήματα, βιντεοκλήσεις, διαδικτυακά σεμινάρια και τηλεδιασκέψεις, video-email, SMS, παιχνίδια, ταινίες, μουσική, ακόμα και τη δυνατότητα δημιουργίας δωρεάν ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος!

Για να αποκτήσετε μετοχές στη GlobAllShare:

  1. Kάνετε εγγραφή εδώ, και
  2. όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, για προσκαλέσετε κόσμο και να αποκτήσετε μετοχές πηγαίνετε στο αριστερό κάθετο μενού: GAS-World και στη συνέχεια στο πάνω σύνδεσμο: Invite

Ετικέτες: Social media

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.