Πάρε πάρε! Εδώ οι καλές εφαρμογές! [ΔΩΡΕΑΝ]

31 Αυγούστου 2017
21 Προβολές

Μαναβης 2

 

Εσύ γνωρίζεις που θα βρεις τις καλύτερες εφαρμογές της αγοράς;

Η μεγαλύτερη ποικιλία από applications βρίσκεται στο GooglePlay! Πολύ απλά μπαίνετε από τον υπολογιστή, laptop, android, smartphone, i-phone, i-mac σας στο play.google.com, κάνετε εγκατάσταση του προγράμματος μόνο με ένα κλικ και έχετε πρόσβαση σε οοοοοοόλες τις εφαρμογές!

Με το Google Play Store μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα εφαρμογές, μουσική, ταινίες, παιχνίδια κλπ. Το καλύτερο είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν!

Google-Play-Store-logo_zpsa8370a88

Στην ουσία η Google, με το κατάστημα της το GooglePlay, εξαφάνισε το Android Market, τον προκάτοχο της αγοράς εφαρμογών.

Κάτω από την ομπρέλα του GooglePlay είναι το Android Market, το Google Music και το Googlee Bookstore. Και το καλύτερο; Είναι σε cloud service. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η μετάβαση από οτιδήποτε κάνετε, από την οθόνη του κινητού, σε αυτήν της τηλεόρασης ή του tablet δεν θα είναι ποτέ ξανά διακεκομμένη.

Εμείς βρήκαμε μια απίστευτη εφαρμογή για κλειδαράδες. Χάνω συνέχεια τα κλειδιά μου! Πανέξυπνο λειτουργεί παντού ακόμα και χωρίς πρόσβαση στο internet!

download_button

Μπείτε στο εδώ και εγκαταστήστε το στο κινητό ή το tablet σας και μην μείνετε ποτέ ξανά έξω από το σπίτι σας!

Αυτή και χιλιάδες ακόμα εφαρμογές είναι διαθέσιμες στο Google Play. Κάντε την ζωή σας πιο εύκολη και ίσως πιο διασκεδαστική!

Βρίσκεστε εδώ:

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται

Σχετικά άρθρα