Τι μπορώ να κάνω για να μην λαμβάνω spam emails;

12 Σεπτεμβρίου 2017
50 Προβολές

Έχετε πήξει στο spam email;

Δείτε μια λίστα με απλές και αποτελεσματικές συμβουλές που εκμηδενίζουν το spam.

  1. Χρησιμοποιήστε (ή τουλάχιστον δοκιμάστε) επιτέλους το Gmail. Απόλυτο υπερόπλο διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, 10 χρόνια μπροστά από όλους τους άλλους email clients. Δεν σας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε Gmail;
  2. Αποδημοσιεύστε (αποκρύψτε) από παντού το email σας. Να μην φαίνεται πουθενά στο διαδίκτυο. Ούτε στην ιστοσελίδα σας. Αν παρόλα αυτά πρέπει να φαίνεται, χρησιμοποιήστε μια εικόνα, η οποία να δείχνει το email σας.
  3. Για οποίο spam email λαμβάνετε, ή email το οποίο πραγματικά δεν σας ενδιαφέρει καθόλου, κάνετε Unsubscribe. Μην απαντήσετε! Απλά κάντε Διαγραφή από τις ενημερώσεις ή Unsubscribe στο κάτω κάτω μέρος του email. Αυτό είναι ένα standard που πρέπει να το έχουν όλα τα newsletter. Βεβαιωθείτε ότι το ολοκληρώσατε σωστά. Αν είστε σίγουροι πως δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, τότε δηλώστε αυτό το email ως spam. Σε οποίο πρόγραμμα (email client) και αν δουλεύετε τα email σας.
  4. Αν δουλεύετε μέσω Outlook τότε ανεβάστε ένα επίπεδο το Φίλτρο Spam Αλληλογραφίας. Αν συνεχίζετε και βομβαρδίζεστε από spam, ανεβάστε το επίπεδο φιλτραρίσματος και άλλο. Ελέγχετε καθημερινά το φάκελο ανεπιθύμητων για ΜΗ ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Βρίσκεστε εδώ:

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται

Σχετικά άρθρα