5 Plugins του WordPress για δημιουργία eshop καταστήματος

  1. Home
  2. Κατασκευή eshop
5 Plugins του WordPress για δημιουργία eshop καταστήματος

Το WordPress έχει εξελιχθεί σε μια ισχυρή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ενώ υπάρχει ένας τόνος λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου που γίνονται για εσένα όπως το Shopify και το BigCommerce, το WordPress εξακολουθεί να είναι η πρώτη επιλογή για την πλειοψηφία των ιδιοκτητών καταστημάτων.
Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που έγραψα τελευταία για τις εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress. Στην πραγματικότητα, το WooCommerce δεν υπήρχε. Τώρα, είναι η Νο 1 πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου και αγοράστηκε πέρυσι από τη μητρική εταιρεία WordPress, Automattic.
Αυτό το άρθρο σας παρουσιάζει τα πιο πρόσφατα plugins ηλεκτρονικού καταστήματος για WordPress, ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις ένα ισχυρό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το WordPress.

[!Οποιαδήποτε εγκατάσταση, ή παραμετροποίηση της ιστοσελίδας σας, γίνεται με την δική σας ευθύνη. Για αυτό προσέξτε σε κάθε περίπτωση να έχετε πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας.

WooCommerce

Το WooCommerce είναι το πιο δημοφιλές plugin ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress. Μπορεί εύκολα να προστεθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε θέμα (Theme). Η ομορφιά με το WooCommerce είναι ότι μπορεί να κλιμακωθεί για μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρειάζονται πρόσθετη λειτουργικότητα.
Υποστηριζόμενες πύλες πληρωμής: Amazon, PayPal, Stripe, 2Checkout, Mijireh και αρκετά ακόμα.
Τιμή: Δωρεάν.

Shopp Plugin

Το Shopp Plugin είναι ένα πρόσθετο plugin για το WordPress με πλούσια και αρκετά μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να διαχειριστεί και είναι συμβατό σχεδόν με όλα τα θέματα WP. Μερικά από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του είναι η υποστήριξη για φυσικά & ψηφιακά προϊόντα, ιστορικό παραγγελιών, ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γρήγορη αναζήτηση προϊόντων, υπολογισμοί ποσοστών αποστολής, εκπτώσεις και κωδικοί promo (κουπόνια).
Υποστηριζόμενες πύλες πληρωμής: 2Checkout.com, PayPal και Google Checkout. Διατίθεται ως προαιρετικό πρόσθετο: Authorize.net, PayJunction, FirstData / LinkPoint, HSBC ePayments και πληρωμές eWay.
Τιμή: Δωρεάν για προσωπική χρήση χωρίς υποστήριξη. Για μια άδεια χρήσης ενός site κοστίζει 75$ και για μια πλήρη άδεια προγραμματιστή κοστίζει 299$ .

WP eCommerce Plugin

Το WP eCommerce Plugin ισχυρίζεται ότι είναι η αρχική προσθήκη ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress. Υπάρχουν μικτά συναισθήματα σχετικά με την προσθήκη WP eCommerce, μερικοί λένε ότι είναι μόνο για μια χούφτα προϊόντων, αλλά έχω δει χώρους με μεγαλύτερα αποθέματα. Το WP eCommerce Plugin έχει δεκαπέντε ελεύθερα και κορυφαία θέματα που έχουν δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας τον κώδικα του και τον φαινομενικά άπειρο κατάλογο χαρακτηριστικών του, είναι πραγματικά ένα απαραίτητο εργοστάσιο ισχύος ενός plugin.
Υποστηριζόμενες πύλες πληρωμής: Authorize.net, DPS, Chronopay, Paypal και πολλά άλλα.
Τιμή: Η δωρεάν έκδοση είναι περιορισμένη όσον αφορά τις πύλες και τα χαρακτηριστικά πληρωμής. Η έκδοση Gold Cart είναι στα 100$ .

WordPress eStore Plugin

Με τα χρόνια, αυτό το premium WordPress plugin έχει εξελιχθεί για να επικεντρωθεί περισσότερο σε bloggers που ψάχνουν να πουλήσουν ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες.
Τιμή: Αυτό το premium plugin κοστίζει 49$.
Υποστηριζόμενες πύλες πληρωμής: PayPal, 2Checkout, Πορτοφόλι Google, Authorize.net, BitCoin, Braintree, εκτός σύνδεσης (πληρωμή μέσω επιταγής, με μετρητά ή τραπεζική μεταφορά) και μια πρόσθετη μονάδα για να προσθέσετε περισσότερα, αν χρειαστεί.

Cart66

Αρχικά σαν PHPurchase, το Cart66 έχει εξελιχθεί σαν ένα σύννεφο βασισμένο στο WordPress. Μπορείτε να πωλήσετε τις υπηρεσίες, τα μέλη και τα φυσικά προϊόντα με ευκολία. Το Cart66 διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης παραγγελιών με βάση τα ταμπλό, ένα απλό σύστημα για την παρακολούθηση των παραγγελιών σας, έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε εκπτώσεις και να παρέχετε επιλογές αποστολής. Το Cart66 έχει τα πάντα από το κουτί. Δεν χρειάζονται πρόσθετα.
Τιμή: Το αυτόνομο plugin Cart66 είναι στα 98$ για έναν ενιαίο ιστότοπο και $ 300 για απεριόριστους ιστότοπους. Το Cart66 Cloud είναι 95$ ανά τοποθεσία.
Υποστηριζόμενες πύλες πληρωμής: Η Pro έκδοση του plugin υποστηρίζει 2Checkout, Authorize.net, eWay, PayPal, Stripe, πληρωμές εκτός σύνδεσης και άλλα.

Θέλετε και εσείς ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα;

Ζητήστε προσφορά

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.