Μήπως σας αξίζει μια καλύτερη ιστοσελίδα;

  1. Home
  2. Εικόνες και γραφικά
Μήπως σας αξίζει μια καλύτερη ιστοσελίδα;
  • Χρώματα.
  • Γραφικά.
  • Αρχικό περιεχόμενο.

Αυτά είναι όλα τα στοιχεία που λειτουργούν μαζί για να κάνουν την ιστοσελίδα σας ενδιαφέρουσα για τους πιθανούς πελάτες.

Άραγε είναι προσιτή ή απωθητική η ιστοσελίδα σας;

Ρωτήστε τον εαυτό σας τις παρακάτω ερωτήσεις για να μάθετε!

Έιναι κατανοητο το περιεχομενο μου;

Όταν οι χρήστες επισκέπτονται το site σου, ένα από τα χαρακτηριστικά που εκτιμούν περισσότερο είναι κατά πόσο είναι κατανοητό το περιεχόμενο σου. Έχε στο μυαλό σου ότι ο κάθε επισκέπτης δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζει τους δύσκολους τεχνικούς όρους του επαγγέλματος σου.

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις τεχνικούς όρους, φρόντισε να τους τα εξηγήσεις αναλυτικά, ώστε οι αναγνώστες σου να μπορούν να καταλάβουν τις υπηρεσίες σου.

εχω γεμισει την ιστοσελιδα μου με διαφημισεις.

Οι διαφημίσεις πλέον είναι ολοένα και πιο ενοχλητικές για τους χρήστες του Internet. Οι πελάτες σου δεν θέλουν να ξοδέψουν χρόνο σε ιστοσελίδες που αργούν να φορτώσουν και είναι γεμάτο από διαφημίσεις, είναι καλύτερο να μην έχεις διαφημίσεις εκτός εάν έχεις ενημερωτικό blog και εκεί πάλι με μέτρο.

 

Η ιστοσελιδα μου χρειάζεται περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για να φόρτωσει.

Κάθε ιστοσελίδα που διαρκεί περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα για να φορτώσει χάνει σχεδόν το ήμισυ της κυκλοφορίας της. Αυτό σημαίνει ότι εάν η ιστοσελίδα σου είναι αργή, χάνεις καθημερινά χιλιάδες πελάτες που καταλήγουν στους ανταγωνιστές σου.

Στα κινητά, το χρονικό όριο είναι λίγο πιο επιεικής και οι ιστοσελίδες συνήθως εγκαταλείπονται από το 74% των ανθρώπων μετά από 5 δευτερόλεπτα. Ακόμα και εκεί οι χρόνοι φόρτωσης είναι σημαντικοί – και αν δεν είναι γρήγοροι, θα μπορούσατε να χάσετε και εκεί πελάτες.

Τρόποι για να φορτώνει γρηγορότερα η ιστοσελιδα σου

  1. Μειώστε το μέγεθος των εικόνων σας.
  2. Καταργήστε τις μη απαραίτητες εφαρμογές (plugins, modules).
  3. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν καλό λογαριασμό φιλοξενίας.

 

Έχεις βίντεο που αναπαράγονται όταν ανοίγει η ιστοσελίδα σου;

Σκέψου την τελευταία φορά που άνοιξες μια ιστοσελίδα και έπαιξε αυτόματα ένα βίντεο ή ένα ηχητικό με τέρμα την ένταση. Φαντάζομαι πόσο ενοχλητικό σου φάνηκε. Σκέψου ότι πολλοί επισκέπτες στην ιστοσελίδα σου θα είναι εξαιρετικά ενοχλημένοι εάν συναντούσαν κάτι παρόμοιο.

Μπορεί να νομίζεις ότι είναι ένας καλός τρόπος για να εντυπωσιάσεις, αλλά είναι πραγματικά το αντίθετο. Απενεργοποίησε την αυτόματη αναπαραγωγή και άφησε τους επισκέπτες σου να αποφασίσουν εάν θα παρακολουθήσουν ή όχι το βίντεο.

το design της ιστοσελίδας Σου μοιάζει με το μακρινό ετος 1999;

Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο εξελιγμένος από τεχνολογικές εξελίξεις, οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν ορισμένες προσδοκίες από τις ιστοσελίδες.

Εάν η ιστοσελίδα σου είναι ξεπερασμένη ή δύσκολη στην πλοήγηση, ήρθε η ώρα για μια ανακατασκευή. Βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων όπου μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σου μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και οι επισκέπτες σας θα είναι πολύ πιο σίγουροι για τη συνεργασία σας.

πηγή: webpagefx.com

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.