Βγείτε στις πρώτες αναζητήσεις του Youtube και της Google με ποιότητα

  1. Home
  2. Google
Βγείτε στις πρώτες αναζητήσεις του Youtube και της Google με ποιότητα

Θέλετε να μάθετε πώς να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας στο YouTube; Διαβάστε για την διαδικασία κατάταξης στις καλύτερες θέσεις αποτελεσμάτων στην αναζήτηση  YouTube.

Η πρώτη θέση είναι σχετικά εύκολη!

Φυσικά, αυτό είναι μόνο ένα σχόλιο. Μετά από χρόνια εργασίας στο χώρο της έρευνας, γνωρίζω ότι η πρώτη θέση στην αναζήτηση της Google είναι πολύ, πολύ δύσκολη. Αλλά όπως και για την πρώτη θέση στην αναζήτηση στο YouTube; Ίσως όχι τόσο πολύ.

Στην πραγματικότητα, έχουμε αναπτύξει μια διαδικασία στην BLB.gr για την επίτευξη κατάταξης πρώτης σελίδας στην αναζήτηση στο YouTube σε λιγότερο από ένα μήνα. Χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδικασία, είδαμε μαζικές αποδόσεις όσον αφορά τα βίντεο στην σχετική κατάταξη.

Σήμερα, θέλω να μοιραστώ αυτή τη διαδικασία μαζί σας και να σας βοηθήσω να εκτελέσετε αυτή τη στρατηγική για τα δικά σας βίντεο.

Επειδή αισθάνομαι ότι η εμφάνιση είναι πάντα πιο αποτελεσματική, θα χρησιμοποιήσω ένα τρέχον παράδειγμα σε όλη αυτή την ανάρτηση για να βοηθήσω στην απόδειξη της πλήρους διαδικασίας που έχουμε χρησιμοποιήσει.

Ας αρχίσουμε!

Αξιοποιήστε τις δημοφιλείς σελίδες σας
Ξεκινήστε αναλύοντας τις δημοφιλείς σελίδες σας που έχουν ήδη αποτελέσματα στην αναζήτηση.

Παρόλο που η αναζήτηση στο YouTube είναι λιγότερο ανταγωνιστική και πολύπλοκη από την αναζήτηση της Google (τα βίντεο ταξινομούνται διαφορετικά), εξακολουθεί να πρέπει να βασιστείτε σε ένα ισχυρό SEO. Για να φτάσετε το βίντεό σας στην κορυφή της αναζήτησης στο YouTube.

Για το έργο μας, χρησιμοποιήσαμε μια σελίδα που κατατάσσεται σχεδόν καλά (κάτω άκρο της σελίδας 1), αλλά εξακολουθεί να έχει περιθώρια βελτίωσης. Θέλαμε να βρούμε μια σελίδα που να έχει αρκετή ισορροπία για να δώσει στο νέο μας βίντεο την ευκαιρία να έχει καλύτερη ταξινόμηση, αλλά θα μπορούσε επίσης να επωφεληθεί από τη λήψη του βίντεο και ενδεχομένως να δει και μια αύξηση κατάταξης. Ακολουθούν ορισμένα άλλα κριτήρια για την επιλογή αυτής της σελίδας:

Το περιεχόμενο της σελίδας “μεταφράζεται” καλά στο βίντεο.
Η προβολή μετράει για τα κορυφαία βίντεο στο YouTube και η Google δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για αυτό το θέμα.
Υπάρχουν βίντεο που εμφανίζονται αυτήν τη στιγμή στις δύο πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων της αναζήτησης της Google για την επιλεγμένη λέξη-κλειδί.
Πρέπει να είστε στρατηγικοί για το πού τοποθετείτε το βίντεό σας αν θέλετε να το ταξινομήσετε γρήγορα και η ανάλυση των βίντεο κατάταξης (τόσο στο Google όσο και στο YouTube) θα δώσει καλή ιδέα για σκοπιμότητα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να εξετάσετε τα τρέχοντα κορυφαία αποτελέσματα στην αναζήτηση YouTube για τη λέξη-κλειδί στόχευσής σας. Εάν τουλάχιστον τρία από αυτά τα κορυφαία βίντεο έχουν υψηλή προβολή, θα ξέρετε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το βίντεο σχετικά με αυτό το θέμα και υπάρχει μια ευκαιρία.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο άτομο που μοιράζεται και είναι υπεύθυνο για το βίντεο. Οι μετρήσεις προβολών μπορούν να διογκωθούν αν το βίντεο προέρχεται από έναν επιφανή παράγοντα που επηρεάζει το χώρο που μοιράζεται το βίντεο με τους συνδρομητές του, κάνοντας το κοινό να φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είναι.

Για παράδειγμα, θα δημιουργήσω υποθετικά ένα βίντεο για τον Driver Easy για να πάει σε αυτή τη σελίδα.

Η σελίδα του Driver Easy είναι ήδη στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια πιθανή ευκαιρία για αυτούς να προσθέσουν ένα ποιοτικό βίντεο στο περιεχόμενό τους και να ταξινομήσουν το βίντεο στο YouTube.

Ωστόσο, πριν ξεκινήσω να σχεδιάζω ένα βίντεο, πρέπει να ελέγξω τα κριτήρια που περιγράφονται παραπάνω για να διασφαλίσω ότι αξίζει να δημιουργηθεί ένα βίντεο.

Το περιεχόμενο μεταφράζεται σε βίντεο;

Η σελίδα του Driver Easy θα μπορούσε εύκολα να μεταφραστεί σε βίντεο, καθώς το περιεχόμενο δημιουργείται σαν ένα σεμινάριο, περιγράφοντας τις συμβουλές βήμα προς βήμα.

Εμφανίζονται οι μετρήσεις προβολών στην Αναζήτηση Google Video και στο YouTube;

Η προβολή των μετρήσεων για τα βίντεο τόσο στο Google Video όσο και στο YouTube είναι ισχυρή (πολλά από αυτά είναι τα ίδια βίντεο). Τα τρία κορυφαία αποτελέσματα στο YouTube έχουν πάνω από 100.000 προβολές:

Είναι σαφές ότι δεν είμαι ο μόνος που έχει συγχρονίσει τα θέματα με τον υπεύθυνο της επεξεργασίας και υπάρχει ενδιαφέρον εδώ.

Υπάρχουν βίντεο που εμφανίζονται στην αναζήτηση Google;

Ναι! Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τρία βίντεο που εμφανίζονται ακριβώς κάτω από το πρώτο αποτέλεσμα (και απόσπασμα) στη σελίδα ένα.

Μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε τι θα ταξινομηθεί στην αναζήτηση είναι να ερευνήσετε τι βαθμολογείται αυτή τη στιγμή. Η προβολή αυτών των βίντεο στα αποτελέσματα αναζήτησης σημαίνει ότι η Google θεωρεί ότι το περιεχόμενο βίντεο είναι σχετικό και χρήσιμο για αυτό το ερώτημα.

Έχοντας σημειώσει όλα τα απαραίτητα κουτιά, γνωρίζω ότι αν προσθέσω ένα ποιοτικό βίντεο στην υπάρχουσα σελίδα του Driver Easy, θα έχει μεγάλη πιθανότητα να καταταχθεί ψηλά στο YouTube.

Άρα! Όσο και αν προσπαθούμε εάν δεν έχουμε ποιοτικό βίντεο δεν πρόκειται να ταξινομηθούμε ψηλά ποτέ!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.