Θέλετε top κατάταξη της Online επιχείρησής σας στην Google;

15 Δεκεμβρίου 2016
38 Προβολές

Προβληματίζεστε με την κατάταξη της ιστοσελίδας στην αναζήτηση της Google; Δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε για να την βελτιώσετε; Παρακάτω θα βρείτε μερικούς απλούς τρόπους βελτιστοποίησης για την καλύτερη κατάταξή της, όσο το δυνατόν συντομότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Αν ανήκετε κι εσείς στους online επιχειρηματίες, σίγουρα θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το post.

1. Γράψτε μεγάλα άρθρα

Φαίνεται να υπάρχει ένας ιδιαίτερος συσχετισμός ανάμεσα σε ένα μακροσκελές άρθρο (περίπου 2 χιλ. λέξεων) και τις υψηλές κατατάξεις στην μηχανή αναζήτησης. Αναλύστε θέματα που σχετίζονται άμεσα με το στοχευμένο κοινό σας και έπειτα φτιάξτε τα post σας έτσι, ώστε να καλύπτουν 100% την κάθε απορία του αναγνώστη. Όλες οι μελέτες δείχνουν, πως για να βρίσκετε το site σας στις 10 πρώτες θέσεις, πρέπει να έχει περιεχόμενο ανά σελίδα με τουλάχιστον 1.100 λέξεις.

2. Φορτώνει γρήγορα σε όλες τις συσκευές;

Είναι σημαντικό το website σας, να φορτώνει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από όλες τις συσκευές και να μην αργεί να φορτώσει τις εικόνες, το κείμενο κοκ. προκαλώντας “άσχημες εντυπώσεις” στην Google… Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο, απευθυνθείτε στους ειδικούς και ζητήστε μια ανάλυση ιστοσελίδας.

3. Είναι Responsive;

Ένα website φιλικό σε όλες τις οθόνες των συσκευών, ανεξαρτήτου μεγέθους και ειδικά στα κινητά τηλέφωνα θα βοηθήσει σίγουρα κατά πολύ. Φροντίστε να έχει Responsive Design ή να διαθέτει μια εφαρμογή.

4. Ενσωματώστε χάρτη της Google στο website σας

Ένας ενσωματωμένος χάρτης στο website της επιχείρησής σας παρουσιάζοντας την φυσική τοποθεσία της, δείχνει ακριβώς στην Google σε τι αναφέρεται η ιστοσελίδα σας.

5. Χρησιμοποιήστε περιγραφικά URLs

Τι σημαίνει αυτό; Οι URL διευθύνσεις πρέπει πάντα να είναι στατικές, να μην αλλάζουν και να απαρτίζονται από σχετικές και περιγραφικές λέξειςκλειδιά και όχι από τυχαία γράμματα και αριθμούς.

6. Domain με κατάληξη .com

Χρησιμοποιήστε ονόματα χώρου με την κατάληξη .com καθώς έχει καταγραφεί ότι το 84% των κορυφαίων ιστοσελίδων ως προς την κατάταξή τους, χρησιμοποιούν .com κατάληξη. Δεν χρειάζεται να είναι λέξη-κλειδί το domain σας. Προσπαθήστε να εξυπηρετείτε όσο περισσότερο μπορείτε σκοπούς branding μέσω του URL του website σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας και επιλογή ονόματος χώρου

περισσοτερα

8. Φτιάξτε ένα Blog!

Κατασκεύατε το εταιρικό website της επιχείρησής σας, όμως το να ποστάρετε τακτικά ποιοτικό και αξιόλογο περιεχόμενο σε ένα blog συνδεδεμένο με το βασικό website σας, σας δίνει τη δυνατότητα να προσελκύσετε περισσότερη κίνηση μέσω της αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης.

Μάθετε ποια είναι εκείνα τα θέματα και οι προοπτικές που ενδιαφέρουν σε πρώτο χρόνο τους πελατες – αναγνώστες σας και ξεκινήστε να γράφετε περιεχόμενο που θα καλύπτει τα θέματα αυτά. Αν είναι δυνατόν, κρατήστε το blog σας “υπό την προστασία” του βασικού εταιρικού website σας: www.mywebsite.com/blog και όχι ως ένα ξεχωριστό domain name.

Τι είναι ένα Blog-Ιστολόγιο Εταιρείας;

περισσοτερα

7. Content Marketing: Το Κλειδί για την κατάταξη του website σας

Φροντίστε να δημιουργείτε και να κοινοποιείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας μέσω του Blog σας. Επίσης τα Social Media και το Newsletter αποτελούν το κλειδί για την μόνιμη και υψηλή κατάταξη σας στην μηχανή αναζήτησης. Παράλληλα, χτίζετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας και τελικά αυξάνετε κατά πολύ τις πωλήσεις σας. Μην εστιάζετε αποκλειστικά στην βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας για τις μηχανές αναζήτησης, αλλά αποκτήστε μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά τη δημιουργία και την προώθηση του περιεχομένου ώστε να είναι καλά τεκμηριωμένο που θα το αγαπήσουν τόσο οι μηχανές αναζήτησης , αλλά και οι αναγνώστες-χρήστες του Διαδικτύου.

Διαβάστε επίσης, Ιδέεςέμπνευση, όταν δεν ξέρετε τι να γράψετε!

Content Marketing: Το Κλειδί για την αναγνωρισιμότητα του Brand σας

πηγή: www.entrepreneur.com

Ίσως ενδιαφέρεστε

7 συμβουλές για σωστές επικεφαλίδες στο site σας
Google, SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
7 προβολές
Google, SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
7 προβολές

7 συμβουλές για σωστές επικεφαλίδες στο site σας

Christos Rontos - 20 Απριλίου 2018

Οι τίτλοι των ιστοσελίδων είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για το SEO και η Google το λαμβάνει πολύ σοβαρά στα…

11 Λόγοι που δεν εμφανίζεστε στην Google [Infograph]
Google, SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
3 κοινοποιήσεις94 προβολές
Google, SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
3 κοινοποιήσεις94 προβολές

11 Λόγοι που δεν εμφανίζεστε στην Google [Infograph]

Marianna - 15 Απριλίου 2018

Γνωρίζετε τους λόγους που η ιστοσελίδα σας δεν την καλύτερη δυνατή απόδοση στην Google; Μήπως σας ...τιμωρεί; Μήπως εκκρεμούν βασικά…

Άνοιγμα συνδέσμου (link) μενού σε νέο παράθυρο
Blog, CMS
190 προβολές
Blog, CMS
190 προβολές

Άνοιγμα συνδέσμου (link) μενού σε νέο παράθυρο

Christos Rontos - 12 Απριλίου 2018

Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να ανοίξετε έναν σύνδεσμο μενού πλοήγησης σε ένα νέο παράθυρο. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή…

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται

Σχετικά άρθρα