5 Πηγές για δωρεάν εικόνες!

23 Αυγούστου 2017
4 Προβολές

Η εύρεση υψηλής ανάλυσης εικόνων στο διαδίκτυο μερικές φορές μπορεί να σου φανεί σαν αγγαρεία.Υπήρχαν ελάχιστες δωρεάν πηγές που ήταν διαθέσιμες και είχαν οριακή διαφορά στην ποιότητα που σου προσέφεραν.

Οι καιροί όμως άλλαξαν.Τώρα , υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που σου προσφέρουν εντελώς δωρεάν αρκετά καλής ποιότητας εικόνα!Παρακάτω είναι επτά απ τις αγαπημένες μου ιστοσελίδες για εικόνες.

1. Pixabay

Για αρχή το Pixabay είναι η πρώτη ιστοσελίδα που επισκέπτομαι για δωρεάν φωτογραφίες, με περισσότερες από 420.000 εικόνες να επιλέξετε είναι μια πολύ καλή επιλογή!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δικαιώματα μιας εικόνας , η μορφή δεν είναι ψηφιακή οπότε δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας.

2. Unsplash

Το Unsplash είναι μια τεράστια πηγή για κατέβασμα εικόνων, θα βρείς καλλιτεχνικές εικόνες υψηλής ανάλυσης για το δικό σου blog και τα δικά σου ψηφιακά έργα. Υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης στο κατάλογο του και επίσης μπορείς να εγγραφείς στα ενημερωτικά τους emails έτσι ώστε να παραδίδονται οι νέες εικόνες στο inbox σου!

Όλες οι εικόνες που δημοσιεύονται στο Unspalsh ανήκουν κάτω από την άδεια του Creative Commons Zero (CC0) , αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις όλες τις εικόνες!

3. StockSnap

Όλες οι εικόνες που βρίσκονται στο StockSnap δεν κατέχουν δικαιώματα. Εκατοντάδες νέες εικόνες προστίθενται κάθε μέρα με την δυνατότητα να σου εμφανίζει τις δημοφιλέστερες του μήνα!

Ακριβώς όπως και οι εικόνες του Unsplash έτσι και το Stocksnap ανήκουν στο (CC0) που αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσεις τις εικόνες όπως εσύ θέλεις.

4. Flickr

Το Flickr είναι μια αξιόπιστη πηγή για εικόνες, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι η άδεια Creative Commons επισυνάπτετε πάνω στην εικόνα.

Οι εικόνες για τους δωρεάν χρήστες είναι διαθέσιμες για όλους για δεν υποχρεούται να πιστώσει κανέναν χρήστη.

5. Pexels

Το Pexels προσθέτει 10 νέες και δωρεάν εικόνες κάθε μέρα υψηλής ποιότητας , το ελάχιστο 70 εικόνες κάθε εβδομάδα η βιβλιοθήκη του Pexels αυξάνεται κάθε χρόνο κατά 3.600 εικόνες.

Οι εικόνες του Pexels είναι όλες ελεύθερες για κοινό , κάθε φωτογραφία είναι υψηλής ανάλυσης και ανήκουν και αυτές στο  Creative Commons , επιτρέποντας απεριόριστη χρήση.

Ίσως ενδιαφέρεστε

4 Κερδοφόρα On-Page SEO Tips για ένα e-shop
e-shop, SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
58 προβολές
e-shop, SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
58 προβολές

4 Κερδοφόρα On-Page SEO Tips για ένα e-shop

Marianna - 23 Μαρτίου 2018

Ο ανταγωνισμός των e-shop είναι μεγάλος στην διαδικτυακή αγορά και μια  on-page βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, θα σας κρατήσει χιλιόμετρα μπροστά…

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας
Εικόνες και γραφικά, Επιχειρήσεις
165 προβολές
Εικόνες και γραφικά, Επιχειρήσεις
165 προβολές

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας

Marianna - 16 Μαρτίου 2018

Η επιλογή του design για την ιστοσελίδα σας είναι σημαντική υπόθεση. Το παν είναι η συνολική εμφάνιση, η αίσθηση και…

5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
157 προβολές
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
157 προβολές

5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!

Christos Rontos - 15 Μαρτίου 2018

Γιατί το καλό SEO είναι μια επιτακτική ανάγκη για όλους τους ιστότοπους; Λοιπόν, το SEO είναι γνωστό ως η βελτιστοποίηση…

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται

Σχετικά άρθρα