Ο γιατρός του διαδικτύου.

31 Αυγούστου 2017
1 Προβολές

Γιατί όταν είμαστε κρυωμένοι πάμε στον γιατρό και όχι στον κουμπάρο της ξαδέρφης μας;

Θεωρούμε αυτονόητο ότι όταν αρρωστήσουμε πάμε στον γιατρό, όταν χαλάσει το αυτοκίνητο μας πάμε στον μηχανικό αυτοκινήτων, όταν θέλουμε να κόψουμε τα μαλλιά μας, πάμε στον κομμωτή.

Γιατί όμως όταν πρόκειται για την ιστοσελίδα μας, ακούμε την γνώμη του καθενός και δεν μιλάμε με τον ειδικό;

Η ιστοσελίδα μας είναι το βασικό εργαλείο μας για την προώθηση μας στο διαδίκτυο. Είναι αυτονόητο πλέον ότι η κάθε ανταγωνιστική επιχείρηση, επιβάλλεται να έχει την δική της επαγγελματική ιστοσελίδα, επαγγελματική προώθηση στο διαδίκτυο και τα social media.

Για να επιτύχετε μια ορθή επαγγελματική εικόνα στο Internet πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Οι ειδικοί έχουν σπουδάσει το αντικείμενο της κατασκευής ιστοσελίδας και την προώθησης στο διαδίκτυο, μελετούν τις εξελίξεις της τεχνολογίας, και μιλούν με το έργο τους και τα αποτελέσματα τους.

A green button with the words Save Money on itΚατά καιρούς έχω δει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που άκουσαν τον γνωστό του γνωστού τους για την κατασκευή της ιστοσελίδας τους και κατέληξαν να έχουν χάσει χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

Έκαστος στο είδος του λοιπόν, που λέει και το τηλεοπτικό σποτ…

Επιπλέον, όταν αναλαμβάνει το έργο της κατασκευής ιστοσελίδας, κάποιος που δεν είναι επαγγελματίας, κινδυνεύουμε από λάθος τεχνικές στην κατασκευή και την προώθηση μας. Η Google αυξάνει συνεχώς τα κριτήρια της για τις ποιοτικές ιστοσελίδες. Έτσι λοιπόν, έχει ορίσει κάποια διεθνή κατασκευαστικά standards για να κατατάξει τις ιστοσελίδες στην λίστα της αναζήτησης.

Πιο απλά: όσο πιο καλή τεχνικά είναι η ιστοσελίδα μας, τόσο πιο ψηλά θα βγαίνει στην Google. Επιπρόσθετα, το Design της ιστοσελίδας μας πρέπει να είναι κομμένο και ραμμένο πάνω στις ανάγκες μας, πράγμα που μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να μας προσφέρει.

bad-seo

Φαντάζεστε ο γνωστός της ξαδέρφης σας, να σας φτιάξει μια ιστοσελίδα που δεν είναι responsive;

Άλλο ένα φλέγον θέμα είναι το αξιόπιστο Hosting. Σε τι server θα φιλοξενείται η ιστοσελίδας σας; Μόνο επαγγελματικά πακέτα φιλοξενίας μπορούν να σας εγγυηθούν για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας και να σας παρέχουν τα επαγγελματικά σας emails.open-cloud-1280

Ίσως το πιο σημαντικό στην κατασκευή ιστοσελίδας είναι η προώθηση στο διαδίκτυο (SEO). Οι μη ειδικευμένοι συνεργάτες, λόγω του ότι δεν έχουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία, μπορούν με κακόβουλες τεχνικές προώθησης (black hat SEO) να κάνουν ζημιά στην ιστοσελίδα σας.

Εσείς τι συνεργάτες προτιμάτε;

Έτσι λοιπόν, δεν μας φτάνει απλά μια κατασκευή ιστοσελίδας. Μόνο μια επαγγελματική κατασκευή θα μας αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα: Αύξηση των πωλήσεων μας, καθιέρωση της επωνυμίας μας στην αγορά, αύξηση της φήμης μας και του κοινού στο οποίο απευθυνόμαστε.

Κάντε άμεσα αίτημα για κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας και προώθηση στο διαδίκτυο

εδώ

Ίσως ενδιαφέρεστε

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας
Εικόνες και γραφικά, Επιχειρήσεις
99 προβολές
Εικόνες και γραφικά, Επιχειρήσεις
99 προβολές

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας

Marianna - 16 Μαρτίου 2018

Η επιλογή του design για την ιστοσελίδα σας είναι σημαντική υπόθεση. Το παν είναι η συνολική εμφάνιση, η αίσθηση και…

5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
93 προβολές
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
93 προβολές

5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!

Christos Rontos - 15 Μαρτίου 2018

Γιατί το καλό SEO είναι μια επιτακτική ανάγκη για όλους τους ιστότοπους; Λοιπόν, το SEO είναι γνωστό ως η βελτιστοποίηση…

Μπορεί το SEO να βοηθήσει τη μικρή μου επιχείρηση;
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων, Επιχειρήσεις
76 προβολές
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων, Επιχειρήσεις
76 προβολές

Μπορεί το SEO να βοηθήσει τη μικρή μου επιχείρηση;

Marianna - 7 Μαρτίου 2018

Μπορεί να είστε μεγάλος επιχειρηματίας, αλλά και μικρομεσαίος. Και στις δύο περιπτώσεις, ένα πράγμα παίζει βασικό ρόλο: Όλες οι επιχειρήσεις,…

0 Σχόλια

  1. Pingback: Τι διαφορά έχει η ιστοσελίδα από το e shop; | Κατασκευή ιστοσελίδων

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται

Σχετικά άρθρα