Ασφάλεια με το avast! Antivirus [ΔΩΡΕΑΝ]

31 Αυγούστου 2017

584c7_Avast-Free-Antivirus-5.1.889Σταματήστε να ταλαιπωρήστε με τα δωρεάν ή επί πληρωμή antivirus που κυκλοφορούν στην αγορά.

Όλα έχουν δύο κύρια χαρακτηριστικά τα οποία τα καθιστούν ακατάλληλα:

  1. Δεν βρίσκουν τους ιούς που κάνουν τη ζημιά και
  2. Είναι «βαριά» με αποτέλεσμα ο υπολογιστής μας να σέρνεται.

Η ομάδα της BLB σας παρουσιάζει μια αποκλειστική έρευνα την οποία ολοκληρώσαμε στα γραφεία μας, σε δικούς μας ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Έρευνα και δοκιμή των antivirus που κυκλοφορούν στην αγορά

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε τρεις υπολογιστές PC με windows 7 και XP το 2009 με σκοπό να μετρηθούν η αποτελεσματικότητα των antivirus καθώς επίσης και το πόσο «βαραίνουν» τον υπολογιστή.

Σε ένα CD τοποθετήθηκαν 54 ιοί, από τους πιο απλούς ως τους πιο επικίνδυνους (trojans).

Έπειτα, σε κάθε υπολογιστή εγκαταστάθηκαν τα πιο γνωστά free και επί πληρωμή antivirus όπως ενδεικτικά: Norton, McAfee, AVG, Avira, Avast κα

Όλα τα antivirus, όταν έγινε έλεγχος στο CD με τους ιούς βρήκαν κατά μέσο όρο 15 από τους 54 ιούς. Μόνο το avast! βρήκε 51.

Έχει την πιο ενημερωμένη βάση ιών και είναι το πιο ελαφρύ από όλα. Το έχουμε εφαρμόσει σε αμέτρητες επαγγελματικές χρήσης και δεν υπάρχει καμία ένδειξη απώλειας*.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

 

 

 

*Πέρα από τις περιπτώσεις όπου ο χρήστης επέλεξε συνειδητά την εισαγωγή του ιού στον υπολογιστή του και απέφυγε τον έλεγχο του avast!.

Leave a Comment

Your email address will not be published.