Πρώτοι στην αγορά του web

31 Αυγούστου 2017
3 Προβολές

Boys-on-Mountain-Top

 

Τέρμα τα αστεία με τη Google!

Η Google βελτιώνει διαρκώς τον έλεγχο για τις μηχανές αναζήτησης με σκοπό να εξαλείψει το φαινόμενο των ιστοσελίδων που βρίσκονται ψηλά στις αναζητήσεις χωρίς όμως να πληρούν τα κατασκευαστικά κριτήρια ούτε να ακολουθούν τις ορθές πρακτικές προώθησης στο internet.

Είναι γεγονός η ύπαρξη «επαγγελματιών» κατασκευαστών ιστοσελίδας που παρέχουν στους πελάτες τους ιστοσελίδες χωρίς αντίκρισμα, χωρίς βασικές προδιαγραφές κατασκευής, χωρίς ορθή και σωστή προώθηση στο internet ούτε βέβαια και διαχρονική, χωρίς κοινωνικοποίηση και πόσα άλλα κοστολογόντας τις για χρυσάφι.

Η Google πλέον ελέγχει όλο το υπόβαθρο μιας ιστοσελίδας και σε λίγο καιρό θα εξαφανίσει όλες τις ιστοσελίδες που δεν πληρούν τα βασικά διεθνή κατασκευαστικά standard δυστυχώς εν αγνοία των επιχειρηματιών που πλήρωσαν για μια τέτοια ιστοσελίδα.

Έτσι λοιπόν πρώτα στην αγορά του web και στις μηχανές αναζήτησης θα είναι τα website που έχουν τα βασικά διεθνή κατασκευαστικά standard, που προωθούνται σωστά στο internet και που έχουν έναν στοχευμένο και επαγγελματικό κύκλο marketing.

Γιατί πρέπει να κάνω ανάλυση στην ιστοσελίδα μου;

Εσάς πως θα σας φαινόταν αν μια μέρα η ακριβοπληρωμένη ιστοσελίδα σας χανόταν από τα αποτελέσματα της Google;

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζετε εάν έχει η ιστοσελίδα σας έστω τα βασικά κατασκευαστικά διεθνή standard, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είναι εφάμιλλη των ιστοσελίδων του εξωτερικού.

Analyzing the DataΜόνο υπό αυτές τις προδιαγραφές θα είστε πλέον πρώτοι στην αγορά του web και θα έχετε μια αξιοπρεπή και προπάντων επαγγελματική παρουσία της επιχείρησης σας στο internet.

Η ΑΝΑΛΥΣΗ της ιστοσελίδας σας είναι ακριβώς ότι χρειάζεστε για να μάθετε τι ακριβώς έχει ανάγκη ώστε να έχει διεθνή standards και να είναι πρώτη στην αγορά του web.

Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε συμπληρωματικές διαδικασίες όπως:

  • Μετρήσετε δωρεάν το page rank της ιστοσελίδας σας, δηλαδή την Βαθμολογία που της δίνει η ίδια η Google.
  • Χρησιμοποιήστε κάποια δωρεάν εργαλεία προώθησης ιστοσελίδων.
  • Αποκτήστε όχι μόνο μια απλή φιλοξενία σε κάποιο server αλλά και μια διαρκή υποστήριξη, που να σας παρέχουν εκπαίδευση, συμβουλές marketing, διαρκή προστασία των email και όλα αυτά σε έναν αξιόπιστο server.
Success SEO case studies

Success SEO case studies

Βασικό επίσης είναι να επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες καθώς μόνο αξιόπιστοι και επαγγελματίες του είδους μπορούν να σας κάνουν πρώτο όνομα στο Ελληνικό και Παγκόσμιο web.

Ειδικά για το κομμάτι της προώθησης στο internet και της κατασκευής ιστοσελίδων με διεθνής προδιαγραφές επιλέξτε ανάμεσα σε αυτούς που μιλούν με τη δουλειά τους, εκ του αποτελέσματος, που είναι ειδήμονες στο internet marketing και παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις.

Κορυφαία επαγγελματική ανάλυση ιστοσελίδας και συμβουλές θα βρείτε εδώ.

Ίσως ενδιαφέρεστε

4 Κερδοφόρα On-Page SEO Tips για ένα e-shop
e-shop, SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
58 προβολές
e-shop, SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
58 προβολές

4 Κερδοφόρα On-Page SEO Tips για ένα e-shop

Marianna - 23 Μαρτίου 2018

Ο ανταγωνισμός των e-shop είναι μεγάλος στην διαδικτυακή αγορά και μια  on-page βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, θα σας κρατήσει χιλιόμετρα μπροστά…

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας
Εικόνες και γραφικά, Επιχειρήσεις
165 προβολές
Εικόνες και γραφικά, Επιχειρήσεις
165 προβολές

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας

Marianna - 16 Μαρτίου 2018

Η επιλογή του design για την ιστοσελίδα σας είναι σημαντική υπόθεση. Το παν είναι η συνολική εμφάνιση, η αίσθηση και…

5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
157 προβολές
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
157 προβολές

5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!

Christos Rontos - 15 Μαρτίου 2018

Γιατί το καλό SEO είναι μια επιτακτική ανάγκη για όλους τους ιστότοπους; Λοιπόν, το SEO είναι γνωστό ως η βελτιστοποίηση…

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται

Σχετικά άρθρα