Τι είναι όλα αυτά τα εικονίδια στον υπολογιστή μου;

  1. Home
  2. AdWords

Φαντάζομαι έχει συμβεί σε όλους να βλέπετε όλα αυτά τα επίσημα εικονίδια των android, της Google ή των social media και να μην μπορείτε να τα αναγνωρίσετε.

 

Συγκεντρώσαμε τα βασικά εικονίδια, σύμβολα και logo από την Google και τα android σε ένα λεξικό με όλα τα σύμβολα logos και εικονίδια που βλέπετε στον υπολογιστή σας και δεν ξέρετε τι είναι ούτε πόσο πολύ χρήσιμα είναι!

Gmail icon

googlemail-128
Πρόκειται για το επίσημο mail της Google, το πιο επαγγελματικό και εύχρηστο. Ανοίξτε δωρεάν τον δικό σας λογαριασμό εδώ και απολαύστε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η Google στα μέλη της οικογένειας της.

 

Google Adwords

adwords Πρόκειται για τη διαφημιστική καμπάνια Google Adwords έχει κυρίως στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και αύξηση των υποψηφίων πελατών σας. Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τη διαφημιστική καμπάνια της Google εδώ.

Google plus

g+

To Google+ είναι το επίσημο κοινωνικό δίκτυο της Google.

Γνωρίστε αυτό το απίστευτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και φτιάξτε δωρεάν τον δικό σας επαγγελματικό λογαριασμό εδώ.

 

 

Google Drivedrive-128

Tο Google Drive είναι ένα είδος online back up αρχείων. Αποθηκεύστε φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα και άλλα αρχεία που είναι σημαντικά. Ξεκινήστε με έως και 15GB αποθηκευτικού χώρου. Και μάλιστα δωρεάν.

 Μετάφραση Google

metafrasi

 

Η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία μετάφρασης της Google μεταφράζει άμεσα κείμενα και ιστοσελίδες σε μεγάλο αριθμό ξένων γλωσσών.

 

 

 

Google Analyticsproduct-icon

Στατιστικά Google Analytics άλλη μια υπηρεσία της Google δίνει στους χρήστες της απίστευτη ενημέρωση για θέματα που αφορούν και την παραμικρή κινητικότητα στο website τους, με στατιστικά ψηφιακά δεδομένα. Μάθετε τα πάντα για το Google Analytics εδώ.

 

Google Maps

GoogleMaps-Icon_zps1132798f
Ένα φοβερό εργαλείο είναι η υπηρεσία χαρτών της Google. Τα Google Maps είναι ουσιαστικά μια ιντερνετική χαρτογράφηση που προσφέρει χάρτες οδών και σχεδιασμό διαδρομής με αυτοκίνητο, ποδήλατο, μέσα μαζικής μεταφοράς κλπ.

 

 

Google Calendarcalendar-128

Με το δωρεάν online ημερολόγιο της Google, είναι εύκολο να παρακολουθείτε συγκεντρωμένα όλα τα σημαντικά γεγονότα και να μην ξεχνάτε ποτέ τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού σας!

Google Hangouts

ffee2447b152494b43d9816faaea83c8_XL

 

Μέσω του Hangout επικοινωνείτε με βίντεο και ήχο με τους κύκλους σας. Το Hangout περιλαμβάνει επικοινωνία  με φωτογραφίες και κλήσεις βίντεο και όλα αυτά δωρεάν.

 

 

Google Toolbar

Google Toolbar

Το Google Toolbar έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρίσκετε γρήγορα ότι αναζητάτε και να ανακαλύπτετε νέα πράγματα στην πορεία.

 

Google Blogger

blogger
Δωρεάν εργαλείο δημοσίευσης ιστολογίου από την Google, για κοινή χρήση κειμένου, φωτογραφιών και βίντεο.

 

 

 

Γενικά οι υπηρεσίες της Google αποτελούν πολύ χρηστικά εργαλεία για τον κάθε σύγχρονο επαγγελματία που δουλεύει με το Internet.

Εκμεταλλευθείτε όλα αυτά τα εργαλεία και προωθήστε την επιχείρηση σας, αυξάνοντας τα κέρδη σας.

Και για να σας βοηθήσω ακόμα περισσότερο στην αναζήτηση των ορολογιών κάντε κλικ στο Λεξικό πληροφορικής.

Ετικέτες: γραφείο
  • Κοινοποίηση:

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.