Μέτρηση ταχύτητας download και upload για γρήγορη ιστοσελίδα

Εσείς γνωρίζετε πόσο γρήγορη είναι η ιστοσελίδα σας ;

 

Τι είναι Download και Upload ; downloadd

Download – Down και load δηλαδή κάτω και φόρτωση ή κατέβασμα, η διαδικασία όπου μεταφέρουμε αρχεία από κάποιον υπολογιστή στον δικό μας ή στο κινητό μας, όπως για παράδειγμα από το Internet.

Upload- Up και load είναι η αντίστροφη του Download διαδικασία, όπου ανεβάζουμε αρχεία από τον υπολογιστή μας στο Internet.

 

 

faasttt  Πως μπορώ να μετρήσω την ταχύτητα στο διαδίκτυο και τι κερδίζω από αυτό ;

Η ταχύτητά σας στο διαδίκτυο μπορεί να μετρηθεί με την βοήθεια της μέτρησης αποστολής και λήψης δεδομένων (download και upload)

Μετρώντας την ταχύτητα στην απόδοση και λειτουργία του website σας, έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε τον  server που παρέχεται η ιστοσελίδα σας, το πόσο γρήγορα φορτώνει η σελίδα, με τι ταχύτητα κινούνται τα δεδομένα σας στους κόμβους-σταθμούς παρακολούθησης καθώς και να βελτιώσετε την απόδοση της υποδομής σας, να αποτρέψετε το downtime του website σας, διατηρώντας σας οnline και διαθέσιμους προς τους πελάτες σας.

 

 

Δοκιμάστε δωρεάν μέτρηση της απόδοσης και λειτουργίας του website σας με το www.serverdesk.eu runninghorse

Στην BLB.gr η φιλοξενία του website σας γίνεται σε κορυφαία εταιρεία hosting των Η.Π.Α. σε αξιόπιστο server ακολουθόντας πάντοτε την καλύτερη επιλογή με διεθνή standards.

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο για “Μέτρηση ταχύτητας download και upload για γρήγορη ιστοσελίδα” 1 σχόλια για “Μέτρηση ταχύτητας download και upload για γρήγορη ιστοσελίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *