Επιδότηση ιστοσελίδας μέσω τρεχούμενων προγραμμάτων

  1. Home
  2. Κατασκευή ιστοσελίδας
Επιδότηση ιστοσελίδας μέσω τρεχούμενων προγραμμάτων

Ανάγκη για εκσυγχρονισμό

Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των κινήσεων που γίνονται για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας , είναι πολύ σημαντικό να ενταχθείτε και εσείς σε αυτές τις κινήσεις ώστε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί και να επιβιώσει η επιχείρησή σας στην αγορά.

web+makretingΕνισχύστε την επιχείρηση σας

Τα κίνητρα που παρέχονται στους πολίτες για βελτίωση και ανανέωση των επιχειρήσεων τους είναι πολλαπλά και πολλά υποσχόμενα, για αυτό τον λόγο υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση στο χώρο των επιδοτήσεων.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τα επιδοτούμενα προγράμματα στο έπακρο και να προβάλετε την επιχείρηση σας μέσα στους καιρούς της κρίσης.

Γιατί πρέπει να προσέχετε στην κατάθεση του φακέλου σαςweb_marketing

Διαπιστώνεται ότι επιχειρήσεις που δεν πληρούν τα κριτήρια, υποβάλλουν φακέλους σε προγράμματα ενίσχυσης χωρίς βέβαια να έχουν καμία τύχη. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει ελλιπής ενημέρωση. Συγκεκριμένα πρέπει να προσέξετε:

α) τα στοιχεία της εταιρείας που θα δηλώσετε,

β) τις εφαρμογές και τα αντικείμενα για τα οποία θα ζητήσετε επιδότηση και

γ) τους προϋπολογισμούς για κάθε αντικείμενο καθώς και συνολικά.

 

consultant3Μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Εάν θέλετε να καταθέσετε τον φάκελο σας στα εκάστοτε επιδοτούμενα προγράμματα και να έχετε όλες τις προϋποθέσεις για να εγκριθείτε, σας ενημερώνουμε ότι αναλαμβάνουμε να συντάξουμε για εσάς μια ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη προσφορά, πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του προγράμματος που επιθυμείτε να συμμετάσχετε, πάντα κατόπιν συνεννοήσεως με τον σύμβουλο σας.

Το τμήμα επιδοτήσεων της BLB.gr μπορεί να σας ενημερώσει για οποιοδήποτε τρέχον πρόγραμμα επιδότησης. Επίσης μπορείτε να μάθετε αν πραγματικά η επιχείρηση σας μπορεί να συμμετάσχει στο κάθε πρόγραμμα ενίσχυσης υπεύθυνα, αξιόπιστα και χωρίς καμία υποχρέωση από εσάς.

 

Υπεύθυνος Γραφείου:
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Κ. ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ

Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επιχειρήσεων από τον ΕΟΜΜΕΧ και την Ευρωπαϊκή Ένωση
Οικονομολόγος (Master of Science in Economics – ΑΣΟΕΕ)

τηλ: 22850.26998

Ετικέτες: Επιδοτήσεις

Vaggelis Tsaglis

Author Since: 17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.