Αγορές στο internet με Google Checkout

  1. Home
  2. Κατασκευή eshop
Αγορές στο internet με Google Checkout

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε το PayPal, την πληρωμή με πιστωτική κάρτα και με αντικαταβολή. Πολλοί τα έχουμε χρησιμοποιήσει κιόλας.

Η Google μας προσφέρει έναν νέο γρήγορο τρόπο για online αγορές. Με το Google Checkout μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αγορές με πολύ εύκολο τρόπο στο διαδίκτυο αλλά και να οργανώσουμε τις παραγγελίες μας και τις αποστολές προϊόντων μας!

Με πλήρη εχεμύθεια, αποκρύπτονται όλα τα στοιχεία μας, ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας καθώς και το ιστορικό πληρωμών μας. Επίσης μπορούμε να “κρύψουμε” και το email μας ώστε να μην δημοσιεύεται από τα eshop που αγοράζουμε.

Το Google Checkout μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα εδώ: http://checkout.google.com/

Το έχω δοκιμάσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες πάνω από 5 φορές και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ καλό! Γρήγορο, εύκολο και ασφαλές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://code.google.com/intl/el-GR/apis/checkout/

Και το καλύτερο δεν το είδατε ακόμα! Σύντομα θα μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς ειδικές γνώσεις προγραμματισμού με το Google Checkout store gadget. Περισσότερα; Εδώ: https://storegadgetwizard.appspot.com/storegadgetwizard/index.html

1 σχόλιον

  • Αργύρης

    13 έτη πριν

    Ειλικρινά πιστεύω ότι το Google Checkout θα πιάσει πολύ τόπο και θα περάσει κατά πολύ τη χρηστικότητα από τα άλλα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.