Κατασκευή ιστοσελίδας

  1. Home
  2. Κατασκευή ιστοσελίδας

[vc_row][vc_column][vc_column_text]web-design-blbgr

Η Κατασκευή Ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση και χρειάζεται πάντα να συνεργάζεστε με έμπειρους επαγγελματίες που θα σας προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια για μια άριστη παρουσίαση στο web.

Κατασκευή Ιστοσελίδας βήμα – βήμα

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι μια ιστοσελίδα δεν είναι ένα έγγραφο, μια στατική εικόνα ή απλά ένα κείμενο. Είναι ένα “ζωντανό” δημιούργημα το οποίο δημιουργείται εκείνη τη στιγμή που εμείς το καλούμε.

Πώς το καλούμε;

Απλά πληκτρολογώντας τη διεύθυνσή του.

Μετά την πληκτρολόγηση ενός ονόματος π.χ. www.blb.gr τι ακριβώς συμβαίνει;

Ο browser μας αναζητά το χώρο που φιλοξενείται (server) το περιεχόμενο του ονόματος www.blb.gr και συνδέεται άμεσα με αυτόν, ώστε να μας παρουσιάσει την τρέχουσα αρχική σελίδα (index).

Παρατηρούμε 3 πράγματα: Ένα όνομα – domain name, έναν χώρο και ένα περιεχόμενο μέσα σε αυτόν το χώρο. Για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας λοιπόν κάνουμε τα εξής:

1. Κατοχυρώνουμε ένα όνομα ιστοσελίδας – domain name με όποια κατάληξη μας αρέσει .com .net .gr .eu . Θα ρυθμίσουμε το όνομα να “βλέπει” το χώρο φιλοξενίας που θα ανεβάσουμε το website σας (DNS Settings).

2. Επιλέγουμε ένα κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας (server) με την βοήθεια του ειδικού στην κατασκευή ιστοσελίδων BLB.gr .

3. Κατασκευάζουμε το website όπου όλα τα αρχεία του πρέπει να ανέβουν (upload) στο χώρο φιλοξενίας μας.

Διαβάστε περισσότερα για την Κατασκευή Ιστοσελίδων, ΕΔΩ.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας όσον αφορά την κατασκευή ιστοσελίδας, απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”10″ style=”load-more” items_per_page=”24″ element_width=”6″ grid_id=”vc_gid:1530378843701-743d0a50-a801-7″ taxonomies=”18″][/vc_column][/vc_row]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.