Κατασκευή ιστοσελίδας

25 Μαΐου 2009

Η ειδικότητά μας και η μακρόχρονη εμπειρία μας επικεντρώνονται αποκλειστικά στο Web Design & Development. Είμαστε δίκτυο ατομικών επιχειρήσεων που αναλαμβάνουμε ιστοσελίδες ατομικά για τα μικρά projects και ομαδικά για εξειδικευμένες περιπτώσεις μεγάλων portals.

Η δημιουργία ιστοσελίδας έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις. Εμείς ως συνεργάτες είμαστε έτοιμοι να τις καλύψουμε σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού για την συγγραφή και σύσταση του κώδικα της σελίδας. Ο κώδικας οφείλει να είναι αξιόπιστος (χωρίς σφάλματα), ελαφρύς (να λειτουργεί ωραία σε παλιούς και καινούργιους υπολογιστές), να είναι συμβατός (να λειτουργεί σωστά σε όλες τις κατηγορίες των υπολογιστών) και να είναι ευμετάβλητος (flexible) ώστε να δέχεται με ευκολία τις αναβαθμίσεις που χρειάζονται ή και τις νέες αλλαγές ή προσθήκες που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης. Άρα στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας που παραδίδουμε, ενσωματώνουμε στον κώδικά της αξιόπιστο περιεχόμενο, ελαφρύ και γρήγορο στην λειτουργία του, συμβατό με όλους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τα tablet και τα κινητά και πάνω από όλα flexible. Δηλαδή ευμετάβλητο ώστε να μπορούμε με ελάχιστο κόπο και κόστος να κάνουμε αλλαγές και νέες προσθήκες στον κώδικα της σελίδας όποτε επιθυμεί ο πελάτης.

imac_freebieΑπαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις διεπιφάνειας χρήστη για την άρτια σχεδίαση της οθόνης που αλληλεπιδρά ο χρήστης (π.χ. η αρχική ιστοσελίδα). Η οθόνη οφείλει να παρουσιάζει ευδιάκριτα το περιεχόμενό της, να έχει ξεκούραστο συνδυασμό χρωμάτων, ίση κατανομή κειμένου – εικόνων και ήχου, και φυσικά να παρέχει καλό προσανατολισμό (δηλαδή να γνωρίζει ο χρήστης που πραγματικά βρίσκεται, οποιανδήποτε σελίδα και αν έχει ανοίξει). Όλα αυτά, συνδυάζοντάς τα, αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικούς παράγοντες στην επιτυχία της ιστοσελίδας γιατί αν για παράδειγμα πετύχουμε όλα τα παραπάνω εκτός από τον προσανατολισμό, τότε πολλοί επισκέπτες της ιστοσελίδας θα χαθούν στις υποσελίδες της με αποτέλεσμα να μην την επισκέπτονται πια. Άρα στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας που παραδίδουμε, δημιουργούμε μια ευδιάκριτη και ευπαρουσίαστη ιστοσελίδα, με ξεκούραστα χρώματα κατάλληλου συνδυασμού, τοποθετούμε συγκεκριμένη ποσότητα κειμένου και εικόνων, και με την χρήση παραγωγικών μενού και κουμπιών προσφέρουμε καλό προσανατολισμό στους επισκέπτες μας.

Απαιτεί γνώσεις γραφιστικής και σχεδίασης για την κάλυψη σχεδιαστικών αναγκών σε όλους τους τύπους. Στο Internet αποκτούν παρουσία αρκετοί επιχειρηματίες, φορείς αλλά και φυσικά πρόσωπα όπως και η δραστηριότητά τους. Όλες αυτές οι παρουσίες – ιστοσελίδες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις στο σχεδιασμό τους και στην εξωτερική τους εμφάνιση. Εμπορικές, εταιρικές και επιχειρηματικές ιστοσελίδες απαιτούν γνώσεις διαφήμισης, εταιρικής προβολής και marketing. Ιστοσελίδες φυσικών προσώπων, ατομικές, πολιτιστικές ή και ιστοσελίδες φορέων και συλλόγων, απαιτούν γνώσεις παιδαγωγικές και κοινωνιολογικές. Άρα στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας που παραδίδουμε, η δημιουργία της ιστοσελίδας ακολουθεί πιστά τα standards σύμφωνα με τα οποία σχεδιάζεται, και ο σκελετός της ευνοεί την διαφήμιση – προβολή – marketing για τις επαγγελματικές ιστοσελίδες αλλά και την παιδαγωγικότητα – κοινωνικότητα για τις μη κερδοσκοπικές κοινωνικές ιστοσελίδες.

Ίσως ενδιαφέρεστε

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας
Εικόνες και γραφικά, Επιχειρήσεις
100 προβολές
Εικόνες και γραφικά, Επιχειρήσεις
100 προβολές

Επιλέγοντας Design για την ιστοσελίδα σας

Marianna - 16 Μαρτίου 2018

Η επιλογή του design για την ιστοσελίδα σας είναι σημαντική υπόθεση. Το παν είναι η συνολική εμφάνιση, η αίσθηση και…

5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
95 προβολές
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων
95 προβολές

5 Plugins του WordPress για βελτιστοποίηση του WordPress site σας!

Christos Rontos - 15 Μαρτίου 2018

Γιατί το καλό SEO είναι μια επιτακτική ανάγκη για όλους τους ιστότοπους; Λοιπόν, το SEO είναι γνωστό ως η βελτιστοποίηση…

Μπορεί το SEO να βοηθήσει τη μικρή μου επιχείρηση;
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων, Επιχειρήσεις
76 προβολές
SEO - Προώθηση ιστοσελίδων, Επιχειρήσεις
76 προβολές

Μπορεί το SEO να βοηθήσει τη μικρή μου επιχείρηση;

Marianna - 7 Μαρτίου 2018

Μπορεί να είστε μεγάλος επιχειρηματίας, αλλά και μικρομεσαίος. Και στις δύο περιπτώσεις, ένα πράγμα παίζει βασικό ρόλο: Όλες οι επιχειρήσεις,…

Σχολιάστε

Το email σας δεν δημοσιεύεται