Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας, αφήνοντας το σχόλιό σας παρακάτω. Είμαστε στην διάθεσή σας:

1 σχόλιο για “Επικοινωνία” 1 σχόλια για “Επικοινωνία


 1. Καλησπέρα σας,

  Διάβασα το site σας και είδα ότι ασχολείστε με την κατασκευή εταιρικού προφιλ, αλλα και με την ανάδειξη του. Προφανώς, στην δίκη μου περίπτωση, θα χρειαστεί να συνεργαστούμε ως προς το δεύτερο.

  Αντιμετωπίζω ενα προβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας.
  Πήγα να δημιουργήσω εταιρικό προφιλ στο insta, χωρίς να εχω πρώτα φτιάξει εταιρική σελίδα στο Facebook, ενώ όμως εχω προφιλ στο Facebook. Απο ότι καταλαβα εκ των υστέρων για να δημιουργήσει καποιος εταιρικό προφιλ στο insta, πρέπει σίγουρα να εχει και κάποιο προφιλ η σελίδα στο Facebook.
  Τι έγινε λοιπόν, φτιάχνοντας το προφιλ, άρχισαν να ενημερώνονται οι επαφές μου ότι εγώ ως Βολοσυρακη εχω δημιουργήσει το συγκεκριμένο προφιλ, κατι που δεν το θελω σε καμια περίπτωση. Επίσης, είδα ότι το προφιλ μου στο Facebook βγάζει και την εταιρική σελίδα, φαίνονται ότι εγώ είμαι η διαχειρίστρια.
  Εγώ αυτο που θελω ειναι το προφιλ στο insta και η εταιρική σελίδα στο Facebook να μην συνδέονται με εμένα.
  Βρήκα με ποιον τροπο μπορω να διαγράψω την σελίδα στο Facebook, ωςτε να φτιάξω πρώτα στο fb και μετα στο insta και να συνδέονται μόνο μεταξύ τους, άσχετα απο εμένα. Το ερώτημα μου ειναι, αν την διαγράψω μπορω να την ανοίξω ξανά με το ίδιο όνομα?
  Θα εκτιμούσα πολυ αν μου απανταγατε.

  Ευχαριστώ πολυ,
  Ναντια Βολοσυρακη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *